Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η Τζένιφερ Λόρενς ανησυχεί ότι το φόρεμα που θα φορέσει στα Oscar μπορεί να μην της κάνει!


Η Τζένιφερ Λόρενς δε φαίνεται να ανησυχεί για το αν θα κερδίσει το Oscar Β’ Γυναικείου την Κυριακή το βράδυ (εξάλλου έχει ήδη ένα στο σπίτι της και μάλιστα Ά Γυναικείου Ρόλου).

Αντί γι’αυτό η Τζένιφερ ανησυχεί απλά για το αν θα της κάνει το φόρεμα που θα φορέσει εκείνη τη βραδιά.

Η 23χρονη ηθοποιός μίλησε στο site Deadline για την εμφάνσή της στο κόκκινο χαλί. “Προσπαθώ να επιστρέψω στο συναίσθημα όπου το να δοκιμάζεις ρούχα είναι ενδιαφέρον. Δοκίμασα το φόρεμα που θα φορέσω μία φορά στην Ατλάντα και νομίζω πως θα κάνω την τελική δοκιμή μία πέρα πριν τα βραβεία. Έτσι ελπίζω ότι θα μου κάνει”. Η ηθοποιός ξέρει πολύ καλά τι λέει μιας και της αρέσει πολύ το φαγητό με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει αν τελικά θα της μπαίνει το φόρεμα!

Η Τζένιφερ έχει ήδη κερδίσει μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στην ταινία American Hustle. Έτσι, φαίνεται αρκετά πιθανό να κερδίσει και ένα ακόμα Oscar.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θα φορέσει εκείνη τη βραδιά (υπομονή μέχρι την Κυριακή) ξέρουμε ποιανού σχεδιαστή θα είναι το φόρεμα. Η Τζένιφερ είναι το πρόσωπο της καμπάνιας Miss Dior και έχει επιβεβαιωθεί ότι θα φορέσει δημιουργία του οίκου για ακόμα μία φορά, μιας και πέρυσι της έφερε γούρι.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 2 Μαρ 2014
 Πηγή





  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: