Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πέντε βήματα για τέλειο nude λουκ



Κυκλοφορεί πολύ τον τελευταίο καιρό στο κόκκινο χαλί ενώ όλο και πιο πολλοί celebrities επιλέγουν να φωτογραφίζονται με εντελώς φυσικό μακιγιάζ. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας το λανσάρουν στις κολεξιόν τους και επομένως πρέπει να μάθεις και εσύ πώς να το πετυχαίνεις.


Ελάττωσε τη μάσκαρα
Το είδαμε στα show του Marc Jacobs και τον Jason Wu και το προτείνουμε και σε σένα. Αν θέλεις να υιοθετήσεις το nude makeup η μάσκαρα απαγορεύεται. Καλό είναι τις γυρίσεις βέβαια με το ψαλίδι για βλεφαρίδες αλλά μέχρι εκεί.

Βάση
Βεβαιώσου ότι έχεις ενυδατώσει καλά την επιδερμίδα σου πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου και έπειτα βάλε λίγο primer. Μόλις τελείωσεις με αυτά βάλε με τα δάχτυλά σου λίγη βάση σε όλο το πρόσωπό σου. Αν η επιδερμίδα σου είναι από μόνη της πολύ καλή δε χρειάζεται καν να βάλεις βάση και makeup.

Λευκά φρύδια
Μπορεί να μην το έχεις δει στο δρόμο αλλά το είδαμε αρκετά στα show της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης. Τα “σαν να μην υπάρχουν” φρύδια γίνονται όλο και πιο μεγάλο trend το οποίο βέβαια είναι λίγο δύσκολο να ακολουθήσεις. Υπάρχει βέβαια και εναλλακτική η οποία είναι απλά να χτενίζεις και να περιποιείσαι τα φρύδια σου.

Αγγλικό ρόδο
Στο show του Michael Kors είδαμε τα μοντέλα να φοράνε αυτό το υπέροχο, απαλό, ροδακινί ρουζ στα μάγουλά τους. Χαμογέλα και βάλε στα μήλα των μαγούλων σου ένα απαλό ροζ ή ροδακινί ρουζ.

Φακοί επαφής
Για τις ημέρες που θέλεις να ανεβάσεις το παιχνίδι σου, σκέψου να αφήσεις το πρόσωπό σου εντελώς φυσικό και να βάλεις μόνο χρωματιστούς φακούς επαφής στα μάτια σου για μία εντελώς απρόσμενη αλλαγή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι πέντε λεπτά από το χρόνο σου και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Μαρ 2014
  Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: