Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Eκατομμυριούχος σας προσκαλεί να μείνετε δωρεάν στα ιδιωτικά νησιά του! Προϋποθέσεις



Ο Fredrik Härén είναι ένας Σουηδός εκατομμυριούχος που προσκαλεί όποιον ενδιαφέρεται να μείνει δωρεάν στα ιδιωτικά νησιά του, με μοναδική προϋπόθεση να έχει μία καλή και δημιουργική ιδέα, πάνω στην οποία να δουλεύει για την ολοκλήρωσή της


Αν πειστεί ότι αξίζει τον κόπο, θα σας καλέσει να μείνετε σε ένα από τα τρία ιδιωτικά νησιά του (Ideas Islands τα λένε) ώστε να δημιουργήσετε απερίσπαστοι! Τα «φυτώρια ιδεών», όπως τα αποκαλεί ο ίδιος, βρίσκονται τα δύο κοντά στη Στοκχόλμη και το τρίτο στις Φιλιππίνες.

Ο Haren βρήκε τον παράδεισό του στο πρώτο ιδιωτικό νησί που είχε αγοράσει και αποφάσισε ότι πρέπει να προσφέρει τις ίδιες ειδυλλιακές συνθήκες και σε άλλους ανθρώπους. Οπότε, τα άλλα δύο νησιά που αγόρασε αργότερα, τα χρησιμοποιεί για να φιλοξενεί δημιουργικούς ανθρώπους.

Αρκεί ο ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει μία αίτηση στο σάιτ του επιχειρηματία, αναφέροντας την ιδέα στην οποία θέλει να δουλέψει κατά τη διαμονή του στο νησί. Όποιος θέλει, μπορεί να προσφέρει ένα ποσό σε φιλανθρωπική εκδήλωση, μόνο όμως αν έχει την οικονομική δυνατότητα.

Οι τελευταίοι επισκέπτες που εκμεταλλεύτηκαν τις ανέσεις που παρέχει ο γαλαντόμος Σουηδός ήταν ένα δημιουργός κινουμένων σχεδίων, ένας υπάλληλος από τη Σαγκάη, ο οποίος ανέφερε στην αίτηση του ότι είχε ανάγκη από καθαρό αέρα, ένας πρώην εταιρικός μάνατζερ που ήθελε να ταξιδέψει στον κόσμο για να δει τι θα κάνει με τη ζωή του και ένας τύπος που ήθελε να αναπτύξει ένα προϊόν για τη βελτίωση της μνήμης…

Όσοι θέλετε να πάτε δωρεάν διακοπές και πιστεύετε ότι θα τον πείσετε ότι το αξίζετε, κάντε την αίτησή σας πατώντας εδώ

Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Μαρ 2014
 Πηγή




  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: