H Σκάρλετ Γιόχανσον όχι μόνο θα πει «ναι» (ότ)αν η Μάρβελ το αποφασίσει, αλλά και η ίδια ανυπομονεί να δει τη Μαύρη Χήρα, το χαρακτήρα της στους «Εκδικητές», να αποκτά τη δική της ταινία – spin off με τη Ρωσίδα πράκτορα της S.H.I.E.L.D. σε πρώτο πλάνο.
«Αν θέλετε εσείς να δείτε μια ταινία με κεντρική ηρωίδα τη Μαύρη Χήρα, τότε το θέλω κι εγώ» είπε στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να βγάλουν είδηση από το κόκκινο χαλί της λονδρέζικης επίσημης πρώτης του «Captain America: The Winter Soldier», όπου εμφανίζεται και πάλι με τη σέξι στολή του alter ego της Νατάσα Ρομανόφ, η οποία συστήθηκε κινηματογραφικά στον Iron Man. «Θα δούμε. Θα υποβάλουμε το αίτημα αύριο στη Μάρβελ» συμπλήρωσε ευδιάθετη η Σκάρλετ.
Εδώ και καιρό οι φαν του κόμικ σύμπαντος της Μάρβελ ασκούν πιέσεις για να δουν την πιο προβεβλημένη υπερ-ηρωίδα, με τη φιγούρα της εξίσου διάσημης ηθοποιού που την υποδύεται, να γίνεται κεντρικό πρόσωπο σε νέα ταινία του φραντσάιζ.
Στον Captain America: Τhe Winter Soldier» ο ήρωας του Κρις Έβανς και η Μαύρη Χήρα πολεμούν τον ομότιτλο μυστηριώδη Ρώσο πράκτορα της σοβιετικής εποχής στην ταινία που επίσης εμφανίζονται ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο Σεμπάστιαν Σταν κι ο Άντονι Μάκι με τις πρώτες κριτικές να υποδέχονται θετικά το νέο μπλοκμπάστερ δράσης του κόσμου των υπερηρώων.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 23 Μαρ 2014
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: