Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«Μούφα» η σχέση Liz Harley - Βill Clinton



«Όλα ήταν ψέματα» παραδέχεται ο ηθοποιός Tom Sizemore, αναφερόμενος στην «είδηση» που έβγαλε στη φόρα περί δεσμού της ηθοποιού Liz Harley, με τον τέως πλανητάρχη Bill Clinton.


Οι λεπτομέρειες για τον υποτιθέμενο δεσμό Harley – Clinton περιέχονταν σε μια ηχητική ηχογράφηση με τη φωνή του Sizemore που έπεσε στα χέρια του gossip website Radar Online. Ο ηθοποιός δεν αρνείται ότι είπε αυτά τα πράγματα αλλά τα αποδίδει σε παραλήρημα λόγω ναρκωτικών.

«Δεν είχα αντίληψη των όσων συνέβαιναν γύρω μου» λέει και επιμένει ότι η χρήση ναρκωτικών είναι παρελθόν για αυτόν, τονίζοντας ότι κάνει τακτικά τεστ που αποδεικνύουν ότι είναι «καθαρός».

Από τη μεριά της η Liz Harley είναι έξαλλη με τα δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν διάφορα μέσα σε όλο τον κόσμο.

«Γελοιωδώς ανόητες ιστορίες σχετικά με εμένα και τον Μπιλ Κλίντον. Εντελώς ψευδείς. Ανέλαβαν οι δικηγόροι μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, απειλώντας με αγωγές και μηνύσεις όσους γράφουν… φούμαρα.



Ο Sizemore έλεγε ότι ο δεσμός Bill Clinton και Liz Hurley άρχισε το 1998, όταν ο Κλίντον ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ και παντρεμένος με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία παραμένει σύζυγός του και ετοιμάζεται, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, να διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα των Δημοκρατικών για την Προεδρία της χώρας. Είπε μάλιστα ότι ο Clinton και η Hurley έκαναν σεξ την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν η Χίλαρι!

Οι Clinton - Hurley είχαν φωτογραφηθεί μαζί το 2005 σε ένα μασκέ χορό για φιλανθρωπικό σκοπό.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 7 Φεβ 2014
  Πηγή




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: