Ένα γευστικό και τόσο εύκολο στην παρασκευή του πιάτο σας προτείνουμε για σήμερα. Συνταγή για σπαγγέτι Amatriciana και καλή σας όρεξη.
Για 4 μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Υλικά
500 γραμ. σπαγγέτι
¼ φλ. ελαιόλαδο
2 κομμάτια πανσέτα
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
1 καυτερή πιπερίτσα
2 φλ. τριμμένες ντομάτες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μικρά καρέ την πανσέτα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε την πανσέτα.
Την βγάζουμε και την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπερίτσα. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 6 - 7 λεπτά μέχρι να γίνει πιο πυκνή.
Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πανσέτα. Βράζουμε τα σπαγγέτι μας, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, αραιώνουμε με λίγο από το νερό ζυμαρικών.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 14 Φεβ 2014
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: