Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Λεβαδειακός - Ατρόμητος 1-0


Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έφυγε και με τις καλύτερες… σχέσεις από τον Ατρόμητο και στο ματς του Λεβαδειακού με τους Περιστεριώτες ήθελε να δώσει… απαντήσεις και τα κατάφερε!



Ο Έλληνας φορ σημείωσε το γκολ των Βοιωτών στο 82΄, το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και… έσπασε ένα αήττητο για τους «κυανόλευκους», πολλών αγωνιστικών!

Αυτή ήταν μία σημαντική νίκη για την ομάδα της Λιβαδειάς, η οποία έφτασε τους 27 βαθμούς και πήρε σημαντική… ανάσα, στην «μάχη» της παραμονής που δίνει!

Από την άλλη, η ομάδα του Παράσχου έμεινε στους 49 και στην τρίτη θέση και περιμένει να δει τι θα γίνει στα ματς Αστέρας-ΠΑΟΚ και Πανθρακικός-Παναθηναϊκός για να ξέρει ποια θα είναι η διαφορά πόντων με τις άλλες ομάδες που αναμένεται να είναι στα play offs.

 Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64’ Καπό), Μάντζιος, Ορτέγκα (89' Γεωργίου), Μιλοσάβλιεφ (90+3’ Μάγκας)
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (87' Φωτάκης), Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (63’ Γεωργίου)


Ημερομηνία δημοσίευσης :  15 Φεβ 2014
Πηγή





 ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: