Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0


Φωτογραφία για Σημαντική νίκη του ΟΦΗ επί του Πανθρακικού

Ο Ντουντού πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 61' και δευτερόλεπτα αργότερα με εξαιρετικό βολέ νίκησε τον πολύ καλό Αθανασιάδη, δίνοντας στον ΟΦΗ τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Πανθρακικού στο "Θ. Βαρδινογιάννης".


Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, όμως βρήκαν απέναντι τους σε πολύ καλή βραδιά τον γκολκίπερ του Πανθρακικού.

Ο Αθανασιάδης αρνήθηκε πεισματικά την παραβίαση της εστίας του σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις, ωστόσο δεν βρήκε την λύση στην οβίδα του Ντουντού στο 61'.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου είχε πολλές απουσίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, γεγονός που επέτρεψε στον ΟΦΗ να κερδίσει την μάχη στον χώρο του κέντρου και να ελέγξει το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν λύσεις στην δημιουργία, η τροφοδοσία στον Ιγκόρ ήταν από ανεπαρκής έως ανύπαρκτη και μοιραία η πίεση του ΟΦΗ απέφερε το γκολ νίκης από τον Ντουντού Σεαρένσε, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του Βραζιλιάνου μέσου στο ματς.



Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (ΕΠΣ Χίου)

Βοηθοί: Σπυρίδων Γουργιώτης (ΕΠΣ Φθιώτιδας), Φλώριος Ελευθερίου (ΕΠΣ Αθηνών)

Τέταρτος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Μιλιάζες, Ζορό, Τριποτσέρης, Μπούρμπος, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (61' Ντουντού), Κουτσιανικούλης (46' Σίσιτς), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (84' Στάθης), Παπάζογλου.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Εμπό, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Καθάριος (88' Ζδράβος-Ρίζος), Λαδάκης (50' Τριανταφύλλου), Μπεν Σαμπάτ (79' Μολίνα), Χασομέρης, Ιγκόρ.

Γκολ: 61' Ντουντού /-

Κίτρινες: -/ 51' Εμπό, 69' Ιγκόρ

Κόκκινες: -

Ανασκόπηση αγώνα

Καλό ρυθμό είχε αναμέτρηση στο "Θ. Βαρδινογιάννης" στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο περισσότερο διάστημα αλλά να μην βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα του Πανθρακικού. Ο Αθανασιάδης ήταν σε καλή μέρα και σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους γηπεδούχους.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων επενέβη αποτελεσματικά στις προσπάθειες των Μιλιάζες (8'), Παπάζογλου (27') και Ζε Εντουάρντο (31'), ενώ στην λάθος έξοδο του στο 33', ο Παπαγεωργίου διόρθωσε την κατάσταση.

Ο Πανθρακικός είχε ένα διάστημα στα μέσα του ημιχρόνου που ισορρόπησε το ματς, δίχως όμως να φανεί απειλητικός. Στο 15' ο Μπεν Σαμπάτ έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Φερνάντες μπλόκαρε, ενώ στο 44' ο Χασομέρης με σκαστό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του ΟΦΗ.

Με τους Σίσιτς και Τριανταφύλλου νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο από τις αρχές της επανάληψης, η εικόνα δεν ήταν πολύ διαφορετική. Ο Αθανασιάδης πιστοποίησε την ετοιμότητα του σε μια ακόμη φάση, αυτή του 54', όταν απέκρουσε την οβίδα του Ζε Εντουάρντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 61ο πρώτο λεπτό ο Ντουντού Σεαρένσε έκανε την επανεμφάνιση του στα ελληνικά γήπεδα, με ένα μάλλον ονειρικό τρόπο. Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε δεν είχε 15'' στο ματς, όταν με δεξί εκπληκτικό βολέ από το ημικύκλιο της περιοχής νίκησε -τον άτρωτο μέχρι εκείνη την στιγμή- Αθανασιάδη, βάζοντας μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ!

Επί της ουσίας ο Πανθρακικός δεν βρήκε ποτέ μια οργανωμένη αντίδραση στο γκολ του Βραζιλιάνου, καθώς οι πολλές απουσίες που είχε πριν και κατά την διάρκεια του ματς στην μεσαία γραμμή, του στέρησαν σημαντικές λύσεις στην δημιουργία. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του δεν είχε πλέον λόγο να ρισκάρει στο παιχνίδι και είδε από μια φορά τους Παπάζογλου (75') και Σίσιτς (84') να μην σημαδεύουν σωστά από θέση μέσα αριστερά.

Το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με σκορ 1-0, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε από το εξαιρετικό σουτ-γκολ του Ντουντού Σεαρένσε. Δίκαιη νίκη για τους Κρητικούς απέναντι στον Πανθρακικό.

O MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Ντουντού. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα και την πρώτη του επαφή με την μπάλα για να νικήσει τον πολύ καλό Αθανασιάδη. Ο Βραζιλιάνος με το "καλημέρα" έβγαλε ουσιαστικά την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, χαρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

H απογοήτευση

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Πανθρακικό, όπως αναφέραμε και στην ανασκόπηση του αγώνα, ήταν στις αδυναμίες που παρουσίασε η μεσαία γραμμή. Η άμυνα δέχθηκε πολλή πίεση, ο Ιγκόρ δεν πήρε μπάλα. Θα ήταν άδικο να σταθούμε σε πρόσωπα, καθώς το πρόβλημα οφείλεται περισσότερο στην συνολική λειτουργία παρά στην ατομική κακή απόδοση.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 10 Φεβ 2014
  Πηγή




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: