Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Μπέμπε Γκρίλο κατά του Άδωνι Γεωργιάδη


Τον... Άδωνι Γεωργιάδη έβαλε στο στόχαστρο -και επέλεξε να σατιρίσει από το προσωπικό του blog- ο γνωστός κωμικός και επικεφαλής του "Κινήματος των Πέντε Αστέρων" στην Ιταλία, Μπέπε Γκρίλο, με αφορμή το εισιτήριο των 25 ευρώ για είσοδο και νοσηλεία στα ελληνικά νοσοκομεία.


Στο άρθρο του -που τιτλοφορείται "Το νέο ελληνικό χαρτονόμισμα των 25 ευρώ" και συνοδεύεται από τη φωτογραφία ενός χαρτονομίσματος, στο οποίο απεικονίζεται ο υπουργός Υγείας-, ο Γκρίλο αναφέρει:

"Το νέο ελληνικό χαρτονόμισμα των 25 ευρώ, που θα επιβληθεί από την 1η Ιανουαρίου 2014 για όλους τους ασθενείς που εισάγονται στα ελληνικά νοσοκομεία, έχει δημιουργήσει μια τεράστια δημόσια κατακραυγή.

Το μέτρο που ψηφίστηκε το 2012 από την εκτελεστική εξουσία, στοχεύει στη συγκέντρωση εσόδων 110 εκατομμυρίων ευρώ, για να καλύψει το κράτος την τρύπα που υπάρχει στα δημοσιονομικά, και να εξοφλήσει τους διεθνείς πιστωτές. Συντηρητικοί πολιτικοί, όπως ο σημερινός Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, το περιγράφουν ως 'μοχλό αλληλεγγύης' για τους ανασφάλιστους ασθενείς".

Ο Γκρίλο προσθέτει ότι "στην πραγματικότητα, το μέτρο αυτό το ήθελε η τρόικα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι το blog του Γκρίλο έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως και οι προσωπικοί λογαριασμοί του στα social media.




Ημερομηνία δημοσίευσης : 10 Ιαν 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: