Μήλα καραμελώνονται στο φούρνο και ψήνονται με μούρα που τους δίνουν μια μοναδική γλυκόξινη γεύση.
Υλικά
900 γραμμάρια μήλα, ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση και καθαρισμένα
100 γραμμάρια ακατέργαστη ζάχαρη
225 γραμμάρια κατεψυγμένα μούρα της επιλογής σας
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε τα μήλα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και πασπαλίστε τα με τη ζάχαρη μέχρι να καλυφθούν σχεδόν τελείως.
2. Ψήστε τα στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να κάνει η ζάχαρη μία κρούστα από πάνω τους.
3. Βγάλτε τα μήλα σας από το φούρνο και απλώστε τα μούρα από πάνω τους. Ψήστε στο φούρνο για άλλα 15 λεπτά. Σερβίρετε τα ζεστά με μία μπάλα παγωτό.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 14 Ιαν 2014
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

0 σχόλια: