Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη


Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη

Απόδραση στην Αράχωβα με τον γιο της και τον Σάββα Γκέντσογλου
Φουντώνουν οι φήμες ότι η Αγγελική Ηλιάδη είναι έγκυος μετά την πρόσφατη απόδραση της τραγουδίστριας και τους συντρόφου της Σάββα Γκέντσογλου στην Αράχωβα.


Το ζευγάρι, που μετρά οκτώ μήνες σχέσης, βρέθηκε στην Αράχωβα με τον Γιάννη Σιδεράκη και την Νεσχάν Μουλαζίμ, ενώ μαζί τους είχαν και τον γιό της Αγγελικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, όσο ο ποδοσφαιριστής και ο μικρός Μπαμπίνος έκαναν πατινάζ, η Αγγελική αποφάσισε να απέχει και δεν φόρεσε τα αγαπημένα της παγοπέδιλα, ενώ τα χαμηλά παπούτσια με τα οποία κυκλοφορούσε στους δρόμους, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα προσεκτική, έκανε πολλούς να «ψιθυρίζουν» τα της εγκυμοσύνης.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 9 Ιαν 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: