Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί οι γυναίκες θέλουν χρόνο πριν από το sex;


large sex

Οι γυναίκες είναι περισσότερο «σεξουαλικά απαιτητικές» από τους άνδρες. Γι’ αυτό και η θέα μόνο ενός πολύ ελκυστικού άνδρα δεν αρκεί για να τις ερεθίσει (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον…).
Η αιτία, εκτός από ανατομική, είναι και ψυχολογική, αφού έχει να κάνει με το πώς αισθανόμαστε για το σώμα μας αλλά και για τον σύντροφό μας, ποια είναι η άποψή μας για το σεξ και πώς ήταν οι προηγούμενες σεξουαλικές μας εμπειρίες. Αποτέλεσμα αυτού είναι η σύναψη μιας σιωπηλής συμφωνίας ανάμεσα στα δύο φύλα: ο άνδρας έχει την πρωτοβουλία και η γυναίκα παρουσιάζεται ως «αδύναμη» να διεγερθεί χωρίς τα προκαταρκτικά παιχνίδια του. Η λέξη όμως «παιχνίδι» προϋποθέτει ότι και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να παίξουν.

Αν στις πρώτες επαφές τα ερωτικά παιχνίδια είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε να γνωριστεί το ζευγάρι, στη διάρκεια της σχέσης αποτελούν αφορμή για να… ξανασυναντηθεί. Όσον αφορά στις γυναίκες ειδικά, είναι απόλυτα φυσιολογικό μια γυναίκα να θέλει το χρόνο της ώστε να χαλαρώσει από τη δύσκολη καθημερινότητα και να αισθανθεί ξανά άνετα με το σύντροφό της.
Ο χρόνος που χρειάζεται κάθε μία είναι διαφορετικός, γι’ αυτό και δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα αλλά ούτε και να φοβάται να μιλήσει γι’ αυτό.

Ασκήσεις για… καλύτερη αρχή!
  • SANTIGYΟι γυναίκες επειδή κάνουμε πολλά πράγματα, έχουμε δεκάδες ρόλους που ακολουθούμε στην καθημερινότητά μας θέλουμε χρόνο για ν΄αποσυμπιεστούμε. Έτσι, ένα φιλί, ένα άγγιγμα, δυο λόγια στο αυτί είναι μια καλή αρχή.
  • Πείτε με τον τρόπο σας, στον σύντροφό σας πόσο αναγκαία σας είναι τα προκαταρκτικά για να χαλαρώσετε και να νιώσετε επιθυμητές.
  • Μην βιάζεστε θεωρώντας ότι ο σύντροφός σας σκέφτεται πότε θα περάσει στο “κυρίως πιάτο”. Κλείστε τα μάτια, αφεθείτε στην αγκαλιά του και “ακούστε” όλες σας τις αισθήσεις.
  • Προσπαθήστε να μην επαναλαμβάνεστε. Το σώμα “θυμάται”. Κάντε διαφορετικά πράγματα, εντάξτε στα παιχνίδια σας και νέες ιδέες. Μην ντρέπεστε, με τον άνθρωπο που αγαπάτε είστε!
Χωρίς αμφιβολία όμως, το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό είναι η ίδια η σχέση: η βεβαιότητα ότι ο σύντροφός μας είναι εκεί για εμάς, τον εμπιστευόμαστε, τον αγαπάμε και αισθανόμαστε ασφάλεια δίπλα του. Και με ορεκτικό μια σχέση βασισμένη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη, το κυρίως πιάτο δεν μπορεί παρά να είναι απολαυστικό.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: