Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

American Hustle, μία από τις πιο δυνατές ταινίες των Όσκαρ


Ένα από τα καλύτερα καστ σε μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς! Το American Hustle σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο’Ράσελ, με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έιμι Άνταμς, Τζέρεμι Ρένερ και Τζένιφερ Λόρενς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Τop 10 των φαβορί για τα φετινά Oscar.


Βραβείο καλύτερης ταινίας, σεναρίου και β’ γυναικείου ρόλου από τους κριτικούς της Νέας Υόρκης.
Στις αίθουσες από τις 9/1/2014

Ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ μαζί με το πρωταγωνιστικό τρίο της επιτυχίας του «Οδηγός Αισιοδοξίας» δίνει τη δική του εκδοχή σε μια πραγματική επιχείρηση του FBI κατά της πολιτικής διαφθοράς και του οργανωμένου εγκλήματος. Η ταινία αποτελεί μία διασκευή αληθινών ιστορικών γεγονότων από την υπόθεση “Abscam”, ενός σκανδάλου που τάραξε το πολιτικό σύστημα των Η.Π.Α. την δεκαετία του '70, λίγο μετά το Γουότεργκεϊτ.

Ο Ίρβινγκ Ρόζενφελντ ένας πανέξυπνος απατεώνας και η όμορφη ερωμένη και συνεργός του Σίντεϊ Πρόσερ (Έιμι Άνταμς) αναγκάζονται να συνεργαστούν με τον ομοσπονδιακό πράκτορα Ρίτσι ΝτιΜάσιο (Μπράντλεϊ Κούπερ) για να παγιδεύσουν άλλους απατεώνες, μαφιόζους και πολιτικούς, που επιδιδόταν σε μια σειρά από παράνομες δραστηριότητες.

Στο επίκεντρο της ιστορίας ο Κάρμιν Πολίτο (Τζέρεμι Ρένερ), ένα παθιασμένο και ανήσυχο μέλος της νομοθετικής επιτροπής του Νιού Τζέρσεϊ, δήμαρχος και τοπικός ήρωας του Camden, που βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στους απατεώνες και το FBI. Όλη η υπόθεση κρέμεται από μια κλωστή η οποία βρίσκεται στα χέρια της απρόβλεπτης συζύγου του Ίρβινγκ (Τζένιφερ Λόρενς).

















Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: