Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Οι Indian Sunset αναβιώνουν τον ήχο των Doors



H ανάμνηση του δυναμισμού της μουσικής των θρυλικών «The Doors» και της psychedelic ατμόσφαιρας των ήχων τους, οδήγησαν τέσσερις fans μίας από τις πιο ιστορικές μπάντες στα χρονικά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στο στούντιο και τη σκηνή. Ο λόγος για τους Indian Sunset που θα έλθουν στην Αθήνα για μια συναυλία στις 7 Δεκεμβρίου στο gazARTE.


Οι Indian Sunset έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί το Σεπτέμβριο του 2010, στην Scalea της Ν. Ιταλίας με σκοπό να αναπαράγουν όχι μόνο τον ήχο των Doors, αλλά και τη γενικότερη ατμόσφαιρα της μουσικής τους. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που οι Indian Sunset, μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να γίνουν μία μπάντα με δική της ταυτότητα, η οποία γνώρισε την μεγάλη αγάπη τόσο του ιταλικού όσο και του παγκόσμιου κοινού.

Παίζουν με τα ίδια μουσικά όργανα που χρησιμοποιούσαν οι Doors κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους. Πλήκτρα Gibson G101, ένα piano bass Fender Rhodes, μία κιθάρα Gibson και ένα μικρόφωνο EV 676.

Οι Indian Sunset μετά από ένα διάστημα ανεύρεσης του προσωπικού τους στίγματος, άρχισαν να αποκαλύπτουν το project τους με μία σειρά συναυλιών σε μεγάλα Festivals της Ευρώπης. Από το Feast of Friends Party 2012, στην εθνική αφιερωματική συνάντηση του επίσημου ιταλικού Fan club TheDoors.it και από το Ευρωπαικό festival -αφιέρωμα στους Jim Morrison, Ray Manzarek, Robby Krieger and John Densmore στο Magdeburg της Γερμανίας μέχρι την Ελλάδα και την πολλά υποσχόμενη παρουσίασή τους.

Oι Vincenzo Oliva, Alessio Bannò, Andrea Crusco και Antonio Caracciolo θα γεμίσουν το συναυλιακό χώρο του Gazarte με τα ηχοχρώματα και τη νοσταλγικότητα των “The Doors” στις 7 Δεκεμβρίου.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι τηλ: 210-3460347

Ημέρα και ώρα:
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης: 22.00, Doors Open: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων: Καθήμενοι Α’ ζώνης : 18€ --- Καθήμενοι Β’ ζώνης : 13€ --- Όρθιοι : 8€

Προπώληση εισητηρίων: www.gazarte.gr www.viva.gr



Ημερομηνία δημοσίευσης : 1 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: