Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Τάρτα μήλου με σφολιάτα

Τάρτα μήλου με σφολιάτα

Μια εύκολη συνταγή για γρήγορη tarte tatin σε δύο βήματα.


Υλικά
20 γραμμάρια μαργαρίνη
2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας χυμός μήλου χωρίς ζάχαρη
2 μεγάλα μήλα κόκκινα, χωρίς τα κουκούτσια, κομμένα σε ροδέλες 4 χιλιοστών πάχους
1 κατεψυγμένο φύλλο σφολιάτας, εν μέρει αποψυγμένο

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το χυμό μήλου σε ένα τηγάνι 20 εκατοστών διαμέτρου που μπαίνει στο φούρνο. Μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, για 3- 4 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι η ζάχαρη να διαλυθεί. Φέρτε το μείγμα σας σε βρασμό, μαγειρέψτε για ένα λεπτό μέχρι να πήξει και απομακρύνετε από τη φωτιά.
2. Προσεκτικά τοποθετήστε τις ροδέλες μήλου στο τηγάνι σας και φροντίστε να επικαλυφθούν με το μείγμα του χυμού. Σκεπάστε με τη σφολιάτα μαζεύοντάς την στις άκρες. Ψήστε για 30 λεπτά μέχρι η ζύμη να ροδίσει και να φουσκώσει ελαφρά. Αφήστε την τάρτα σας για 5 λεπτά στο τηγάνι, αναποδογυρίστε τη σε ένα πιάτο και σερβίρετε.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 14 Δεκ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: