Γιατί δεν αρέσουν οι ακρότητες στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;
«Γιατί νιώθω ότι χάνω λίγο τον εαυτό μου αν και είμαι υπέρ των πειραματισμών καθώς σε βοηθούν να κατασταλάξεις στο τι είσαι.
Έχω την τύχη να μπορώ να κάνω στην δουλειά μου όποια ακρότητα απαιτεί ο ρόλος δίνοντάς μου την ευκαιρία να εκτονωθώ και να ξεφύγω.
Αντιθέτως στην ζωή μου δεν είχα ποτέ ακραίες συμπεριφορές αν και μικρότερη ξεσπούσα στο να αλλάζω πολύ συχνά το χρώμα των μαλλιών μου σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου.
Βαριόμουν εύκολα.
Θυμάμαι πόσο πολύ ήθελα να έχω ένα σκουλαρίκι στην μύτη και το βαρέθηκα σε ένα μήνα» τόνισε στο InStyle.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 2 Δεκ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: