Έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η μαύρη ζάχαρη είναι πολύ πιο θρεπτική και διαιτητική από την απλή, λευκή ζάχαρη και πρέπει να την προτιμάμε.
Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα πάντα με τους διατροφολόγους. Η μαύρη ζάχαρη είναι ελαφρώς λιγότερο επεξεργασμένη από την κρυσταλλική και διατηρεί κάποιες από τις μελάσες. Και τα δύο είδη, όμως, εξάγονται από το ζαχαροκάλαμο και, ενώ η μαύρη ζάχαρη μπορεί να περιέχει λίγο περισσότερο σίδηρο και ασβέστιο, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική θρεπτική αξία που να την ξεχωρίζει τόσο από την λευκή. Επίσης, και οι δύο περιέχουν σχεδόν τον ίδιο αριθμό θερμίδων.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 5 Δεκ 2013
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: