Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί πρέπει να κάνεις σεξ με «μπάζο» τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου!



Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ναι έχω το δικαίωμα να πω ότι μία κοπέλα δεν είναι όμορφη. Ναι έχω το δικαίωμα να την κρίνω και ναι θα το κάνω! Μπορείτε να πείτε και όλοι εσείς «πώς είναι ο Νότης έτσι;». Δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Εγώ σαν θεούλη θα με βλέπω όση χολή και να στάξετε.


Πάμε στο θέμα μας λοιπόν. Κάθε αγόρι που σέβεται τον εαυτό του περνάει μία περίοδο που «χώνεται» σε οτιδήποτε κινείται. Άλλες φορές εκτελεί και άλλες φορές …εκτελείται. Τι σημασία έχει όμως όταν περνάς καλά; Καμία! Είτε σε πιάσει στο Λύκειο, είτε στο Πανεπιστήμιο είτε λίγο πιο μετά, να είσαι σίγουρος ότι αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική. Θα καταλήξεις στο κρεβάτι με γυναίκες τόσο άσχημες που δε θα ξέρεις αν είσαι άρρωστος, στραβός ή ψυχοπαθής. Θα καταλήξεις όμως με τόσο ωραίες που θα είσαι σίγουρος ότι είσαι ψυχοπαθής. Αλλιώς γιατί πήγε αυτή η θεά μαζί σου; (Μάλλον επειδή είμαι θεούλης…)

Σιγά σιγά βέβαια, ανακαλύπτεις το ταβάνι σου και αρχίζεις να φτιάχνεις τα δικά σου standards (θα μιλήσουμε και για αυτά στο άμεσο μέλλον). Για να χτίσεις όμως πρέπει να μπαζώσεις. Μην το ξεχνάς αυτό. Για να δούμε λοιπόν. Α, και στο τέλος υπάρχει ένα mega tip το οποίο πρέπει να ακολουθήσουν όλοι!

Για αρχή να κάνουμε γνωστό – το χιλιοειπωμένο πλέον – εμείς οι άντρες βαθμολογούμε τις γυναίκες ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Συνέχεια όμως. Στον δρόμο, στο αμφιθέατρο, στη δουλειά, από την τηλεόραση ...στον ύπνο μας. Και συνήθως η κλίμακα είναι από το 1 (μπάζο) και φτάνει στο 10 (θεά! Εδώ είναι που κάνω μία βόλτα από το fb και χαζεύω μία συγκεκριμένη κοπέλα τα τελευταία 6-7 χρόνια).

Οι γυναίκες όμως βαθμολογούν τον εαυτό τους λίγο διαφορετικά. Από 8-10 είναι οι καυτές (ή όπου αλλού πάει το μυαλό σας μετά το καυ), από 6-7 έχουμε τις κανονικές και από 5 και κάτω είναι οι έτσι κι έτσι που για κάποιο λόγο νομίζουν ότι κερδίζουν στον χαρακτήρα το χαμένο 5αρι. Και όλες αυτές νομίζουν ότι ανεβαίνουν ένα επίπεδο κάθε φορά που βάφονται και βγαίνουν νύχτα. Θα μου πεις το 8-10 που φτάνει; Ε, είναι αυτές που δεν ακούνε ελληνικά γιατί είναι παρακμιακά και δεν πάνε μπουζούκια. Είναι αυτές που πρώτα θα πάνε στο εστιατόριο στο οποίο δε θα βγάλουν άχνα γιατί είναι αγένεια να μιλάς όταν τρως και θα καταλήξουν στον καναπέ ενός κλαμπ γιατί …σνομπάρουν! Θεωρούνται λοιπόν «10+ και δεν μιλάω σε κανέναν γιατί μπορώ!»

Οι καυτές (8 με 10)

kauti.jpg

Είναι hot και το ξέρουν πολύ καλά. Οι περισσότερες θεωρούν τον εαυτό τους υπέρτατο προνόμιο για κάθε άντρα και πως είναι τιμή του να κοιμηθεί μαζί της. Νομίζει πως αρκεί να βγάλει τα ρούχα της και από εκεί και πέρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Μπορεί για τις παρθένες να ισχύει. Σε διαφορετική περίπτωση η γυναίκα πρέπει να κάνει πολλά. Για να μην πω τα περισσότερα!

Και να ξέρετε πως αυτό δεν συμβαίνει επειδή απαξιούν ή επειδή είναι εγωίστριες και ναρκισίστριες.  Συμβαίνει επειδή όλοι τους λένε «Ω θεε μου! Πόσο όμορφη παίζει να είσαι!». Είναι λογικό λοιπόν πως με τόση προσοχή και «γλύψιμο» δεν έχουν σκοπό να σπαταλήσουν χρόνο και δυνάμεις για να καταφέρουν να περάσει ο άντρας καλά.

Πες άντε γεια στην γυναίκα «κάνω σεξ και δεν κουνιέμαι»!

Οι κανονικές (6 με 7)

kanoniki.jpg

Όταν έχεις να κάνεις με μεσαίες καταστάσεις και με μέσους όρους είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα. Εδώ εξαρτάται σχεδόν απόλυτα από το πόση αυτοπεποίθηση έχει η κοπέλα που βρίσκεται δίπλα σου. Σε αυτή την κατηγορία θα βρεις τα πάντα. Θα τελειώσεις το σεξ και θα νομίζεις ότι πετάς στα σύννεφα από τις ικανότητες της παρτενέρ ή θα τελειώσεις και δε θα ξέρεις αν …άρχισε.

Προσοχή λοιπόν και μην απογοητεύεστε με τίποτα. Σιγά, η επόμενη ;)

Οι «όχι και τόσο καυτές» (5 και κάτω)

mpazo.jpg

Εδώ είναι που ψάχνεις στα μαύρα χάλια για το πιο …ανοιχτόχρωμο! Αν το βρεις όμως, να είσαι σίγουρος πως θα εντυπωσιαστείς περισσότερο από κάθε άλλη κατηγορία. Και είναι λογικό. Μία κοπέλα η οποία δεν βιώνει την προσοχή που ίσως να βιώνουν οι φίλες της ή η αδερφή της κλπ, προσπαθεί αν υπερκαλύψει τα αρνητικά της εμφάνισης με άλλα πράγματα. Και μπορεί έξω να λένε ότι το κάνουν με τον χαρακτήρα τους αλλά δεν ισχύει. Οι σεξουαλικές επιδόσεις είναι που αλλάζουν τα δεδομένα!

Και να ξέρεις ένα πράγμα. Αν το σεξ που ονειρεύεσαι είναι αυτό που κάνουν οι πορνοσταρ, τότε τα «μπαζολάκια» είναι αυτά που θα το πλησιάσουν περισσότερο από κάθε άλλη. Γιατί; Γιατί κατά πάσα πιθανότητα έχουν δει περισσότερες τσόντες από σένα!

Υπάρχει το μεγάλο ρίσκο εδώ. Και είναι η κατηγορία «Αυτή που προσπαθεί υπερβολικά!». Εκεί μιλάμε για καταστροφή και όσο πιο γρήγορα την κάνεις τόσο πιο χαρούμενο σε βλέπω!

Mega Tip: ορίστε και η συμβουλή που υποσχέθηκα. Δοκίμασε μία «κουτσή» ή «κουλή». Αν οι άσχημες θέλουν να υπερκαλύψουν την εμφάνισή τους μία φορά, μία κοπέλα με κάποιο (μικρό) κινητικό πρόβλημα το θέλει εκατό. Και για κάθε μία από τις 100 εσύ θα ξεφωνίζεις και ένα ΑΧ!

So …Just Do It!

kanto.gif




Ημερομηνία δημοσίευσης : 27 Δεκ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: