Λαχταριστά ριγκατόνι μαγειρεμένα με τρία είδη τυριών για μεγαλύτερη απόλαυση
Υλικά
Για 2-4 άτομα
250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια
50 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
500 γραμμάρια ριγκατόνι
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ριγκατόνι για περίπου 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί με τα στραγγισμένα ριγκατόνι, ανακατεύουμε απλά μέχρι να λιώσουν τα τυριά και σερβίρουμε.
Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά
Ημερομηνία δημοσίευσης : 9 Δεκ 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: