Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Best Beauty Looks 2013: αυτές οι celebrities το έκαναν καλύτερα από όλες



Οι τάσεις στο μακιγιάζ του 2013 και ποιες είναι οι διάσημες κυρίες που τις ακολούθησαν σωστά.


Τα μεγάλα φρύδια, το minimal make up, το πορτοκαλί κραγιόν και το πράσινο eyeliner ήταν μερικοί από τους τρόπους που "έπρεπε" να ακολουθήσουμε στο μακιγιάζ μας την χρονιά που έπρεπε.
Σε άλλες ταίριαξαν, σε κάποιες άλλες όχι. Αυτές οι διάσημες ακολούθησαν τα trends και το έκαναν καλύτερα από όλες μας το 2013.

Jennifer Lawrence


Τα μαλλιά της Jennifer Lawrence στην απονομή των Όσκαρ ήταν κομψά, νεανικά και ταυτόχρονα κλασικά. Ο τρόπος που τα έδεσε σε κότσο, ένα από τα στιλ που φορέθηκε πολύ στα μαλλιά το 2013, ήταν μοναδικός και θα συζητιέται μέχρι την απονομή του 2014.

Rihanna


Ακόμα και με μπλε κραγιόν η Rihanna είναι όμορφη. Όταν αποφασίζει όμως να κάνει τα κλασσικά, όπως νορμάλ μαλλιά, λίγο σπαστά, προσεγμένο και απαλό μακιγιάζ και κερασί κόκκινο κραγιόν είναι look για Όσκαρ.

Charlize Theron


Η Θεά από την Νότιο Αφρική ξέρει πώς να μην φοράει σχεδόν καθόλου make up και παρόλα αυτά να λάμπει.

Lupita Nyong 'o


Ακριβώς το αντίθετο. Έντονο μακιγιάζ. Όταν όμως η ηθοποιός Lupita Nyong 'o (12 Years a Slave) το κάνει τόσο καλά, σε βάζει σε πειρασμό.

Jessica Alba


Τα πορτοκαλί χείλια ήταν ένα από τα πιο ισχυρά beauty trends του 2013 και η Jessica Alba μας έδειξε πώς πρέπει να φοράμε ένα τέτοιο κραγιόν.

Jessica Biel


Πράσινο eyeliner; Δύσκολο να μην μοιάζεις με κλόουν. Η Jessica Biel έδωσε με τον καλύτερο τρόπο μια ποπ διάθεση στην εμφάνισή της.

Lily Collins


Βαθύ βυσινί χείλια και να μην είσαι τρομακτική χρειάζεται προσοχή. Ναι στο vamp, όπως το έπραξε η Lily Collins.

Gemma Arterton


Τιάρα, ακόμα και αν δεν είσαι βασίλισσα. Αν δεν είναι υπερβολική ώστε να θυμίζει την Ελισάβετ, αλλά την Gemma Arterton , ναι.

Cara Delevinge


Η Cara σίγουρα ξέρει να κάνει σωστά πολλά πράγματα, ως σούπερ επιτυχημένο μοντέλο. Είναι αυτή που μας ενθάρρυνε να αφήσουμε τα φρύδια μας πιο μεγάλα φέτος.

Kate Middleton


Μόλις μια μέρα μετά την γέννηση του πρίγκιπα George η Duchess of Cambridge εμφανίστηκε απλή με red carpet μαλλιά. Γενικά η kate προσέχει πολύ τα μαλλιά της, χωρίς όμως να τα βαραίνει ο τίτλος της, και αυτό μας αρέσει.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 14 Δεκ 2013
 Πηγή




  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: