Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Mickey Mouse Club: Τότε παιδιά-θαύματα, τώρα global stars! Τους αναγνωρίζετε;


Mickey Mouse Club: Τότε παιδιά-θαύματα, τώρα  global stars! Τους αναγνωρίζετε;

Πριν από την Miley Cyrus, την Selena Gomez, την Demi Lovato και τους Jonas Brothers, η προηγούμενη γενιά teen idols είχε Justin, Ryan, Britney, Christina, Kerri, JC και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που αποφοίτησαν από το τηλεοπτικό "σχολείο" των 90`s, Mickey Mouse Club!
Το εφηβικό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που όρισε το παιδικό-νεανικό entertainment των 90`s και από την 4η εώς την έβδομη σεζόν του μας σύστησε μερικούς από τους πιο επιδραστικούς pop stars/movie stars των τελευταίων δεκαετιών
Christina Aguilera: Seasons 6-7
Το κορίτσι που το 1998 μας χάρισε το "Genie In A Bottle" ήταν γραφτό να γίνει σταρ.  Η βαθιά soulful φωνή με την έντυπωσιακής έκτασης κλίμακα έγινε το απόλυτο σήμα κατατεθέν της,  ενώ και η στάση ζωής "αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω" που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, της έχει χαρίσει τον σεβασμό της μουσικής βιομηχανίας και την πιστή αγάπη των fans. To "Feel This Moment" είναι το πιο πρόσφατο-κολλητικό- της hit!
All-New-Mickey-Mouse-Club-christina-aguilera
Rhona Bennett - Seasons 4-7
Μέλος του "The All New Mickey Mouse Club" για τρία χρόνια, στην συνέχεια μετακόμισε στην Καλιφόρνια, κυνηγώντας νέους, πιο απαιτητικούς ρόλους στην TV. Την είδαμε στα:"Living Single", "Martin", "The Jamie Foxx Show" σε συμμετοχές που ξεχάστηκαν γρήγορα. Η γνωρίμια της με τον παραγωγό Rodney "Darkchild" Jerkins την οδήγησε να στραφεί προς την δισκογραφία. Έγινε μέλος των En Vogue από το 2003 ως το 2008, ενώ συμμετείχε και στο περυσινό τους reunion.
rhona-bennett-mickey-mouse-club
JC Chasez: Seasons 6-7
Ο JC συμμετείχε στο MMC αναδεικνύοντας από νωρίς το ταλέντο του στον χορό και το τραγούδι, ενώ μας χάρισε και ορισμένα τραγικά ντυσίματα,εμπνευσμενα από τις τάσεις της εποχής...Στην συνέχεια έγινε μέλος των NSYNC μαζί με τον συμπαρουσιαστή Justin Timberlake και σήμερα, γράφει τραγούδια για κάθε γνωστό pop act, από τις Girls Aloud μέχρι τον φίλο του, Timberlake!
All-New-Mickey-Mouse-Club-jc-chasez
Ryan Gosling
Αχώριστο δίδυμο στο MMC με τον Justin Timberlake, ήταν ο μόνος που μετά το τέλος του show, συμμετείχε σε εκπομπή με παρόμοιο format και τίτλο "Are You Afraid Of The Dark". Aπό τις αρχές των 00`s, ο Ryan με αργά και σταθερά βήματα, διάμορφωσε την υποκριτική του γκάμα παίζοντας σε απαιτητικές κινηματογραφικές ταινίες, όπως το "Lars And The Real Girl", το "Half Nelson" (που του έδωσε και την πρώτη του Οσκαρική υποψηφιότητα) δοξάζοντας ταυτόχρονα και το Box Office παίζοντας τον ρομαντικό αντί-ήρωα στο "The Notebook" και το "Blue Valentine". Ο Ryan παραμένει μια ακούραστη δύναμη δημιουργίας καλλιτεχνικών πραγμάτων. Αν δεν μας πιστεύεις, άκου το album που έχει κυκλοφορήσει με το θεάτρο-goth συγκρότημα του, τους Dead Man`s Bones. Αν βαριέσαι να τον ακούσεις, (κακώς), είναι βέβαιο ότι θα τον δείς στο "Crazy, Stupid Love" μαζί με τον Steve Carrell
All-New-Mickey-Mouse-Club-ryan-gosling
Britney Spears
Μέλος της θαυματουργής ομάδας των seasons 5-7, η Britney Spears μετράει σήμερα σχεδόν 2 δεκαετίες με πολύ χορό, θρυλικά pop hits, αστρονομικές πωλήσεις albums, μια προσωπική ζωή που έγινε σήριαλ (ελπίζουμε με αίσιο τέλος) και είναι ακόμα μόλις 32 ετών...
All-New-Mickey-Mouse-Club-britney-spears
Justin Timberlake
Kολλητός με τον Ryan Gosling, φίλος και συνεργάτης με τον JC Chasez, ζευγάρι με μόνιμη θέση στα tabloids με την Britney Spears. Η συνέχεια του Justin Timberlake ήταν αισθητά καλύτερη. Ο 34χρονος εξελίχθηκε σε έναν pop star με r&b/soul ανησυχίες, που συνομιλεί μουσικά με καλλιτέχνες και παραγωγούς όπως ο Jay Z, ο Timbaland και ο Rick Rubin. Το πέρασμα του από τον κινηματογράφο, ούτε ενόχλησε, ούτε όμως και ήταν κάτι ιδιαίτερο, με highlight την παρουσιά του στο "The Social Network".
All-New-Mickey-Mouse-Club-justin-timberlake

Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: