Η πρεμιέρα της ταινίας Thor: The Dark World, μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε την Jaimie Alexander από την καλή κι απ' την «ανάποδη». Η αμερικανίδα ηθοποιός άφησε τους πάντες άφωνους με την αποκαλυπτική εμφάνισή της και εμάς μας κίνησε την περιέργεια κάνοντας μας να ψάξουμε μερικές ακόμα φωτογραφίες της.
Στο πάρτι του Vanity Fair για τη νέα μπουτίκ τηςCarolina Herrera με ένα look που αποκάλυπτε τα λεπτά πόδια της.
Βλέμμα που σκοτώνει.
Για τα 19α Annual Screen Actors Guild Awardsεπέλεξε μια cut-οut τουαλέτα που ανεαδείκνυε τη λεπτεπίλεπτη φιγούρα της.
Ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχά της, κοιτάζει τον φακό όλο νόημα.
Για την πρεμιέρα της ταινίας της The Last Stand στο Λονδίνο εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες και ανοιχτή πλάτη.
Με ψηλές κάλτσες, κορμάκι και μια ζακέτα ριγμένη ανέμελα στα χέρια της για μία φωτογράφηση στοαντρικό περιοδικό Esquire.
Και ιδού η πολυσυζητημένη εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας,Thor: The Dark World, με την οποία προκάλεσε ποικίλα σχόλια.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 11 Νοε 2013
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: