Μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, όμως να που η 47χρονη καλλονή είχε και τις κακές στιγμές της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διάσημος φωτογράφος Μπρους Γουέμπερ (Bruce Weber) στη Huffington Post Live, αποκαλύπτει πως το μοναδικό μοντέλο που έδιωξε ποτέ από φωτογράφηση ήταν η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) και αυτό γιατί ήταν "πολύ αγενής". (Μία λήψη από τη συγκεκριμένη καμπάνια δείτε ακριβώς από κάτω όπου εκτός από τη Σίντι διακρίνεται και η Κλόντια Σίφερ)
"Ήταν σε μια φωτογράφηση για τη Revlon και εκείνη ήταν τόσο αγενής σε όλη την ομάδα και το συνεργείο", θυμάται ο διάσημος φωτογράφος για την καμπάνια που γυρίστηκε σε ένα γυμναστήριο μποξ και η Σίντι ρώτησε τον καλλιτεχνικό διευθυντή: "Γιατί ο Μπρους φωτογραφίζει αυτούς τους μποξέρ ενώ θα μπορούσε να φωτογραφίζει εμένα; Το μεϊκαπ μου είναι έτοιμο".
"Εκείνος μου το είπε και εγώ πήγα τη βρήκα και τη ρώτησα 'Όντως το είπες αυτό;'. Εκείνη είπε ναι, της είπα αμέσως να φύγει από εκεί και εκείνη έφυγε κλαίγοντας", συνέχισε ο Γουέμπερ τονίζοντας όμως ότι από εκείνη τη στιγμή, οι δυο τους έχουν γίνει καλοί φίλοι.
Δες το σχετικό απόσπασμα κάνοντας κλικ εδώ
Ημερομηνία δημοσίευσης : 15 Νοε 2013
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: