Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στο ψήσιμο


Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στο ψήσιμο

Μπορεί όταν το διαβάζουμε στις οδηγίες των συνταγών να μην του δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, ακόμα και να το αγνοούμε, το να βρίσκονται όμως τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου είναι το πιο σημαντικό, ίσως, βήμα κατά την προετοιμασία του ψησίματος κέικ, γλυκών, ψωμιών και άλλων... καλουδιών.
Όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το βούτυρο, τα αβγά, τα τυριά κρέμες κλπ πρέπει να βρίσκονται αυστηρά σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Αν δεν προλαβαίνετε να αφήσετε τα υλικά σας να αποκτήσουν την απαιτούμενη θερμοκρασία από μόνα τους, μην αγχώνεστε, μπορείτε να επισπεύσετε τη διαδικασία με απλά κόλπα: κόψτε το βούτυρο σε κομματάκια, βάλτε τα αυγά σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 10 λεπτά, ζεστάνετε το γάλα ή τη κρέμα γάλακτος για ελάχιστο χρόνο στα μικροκύματα και όλα θα είναι έτοιμα στον μισό χρόνο!


Ημερομηνία δημοσίευσης : 27 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: