Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος; Γίνε beauty vlogger


Μπορεί να δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν από hobby, όμως στην πραγματικότητα όλες αυτές οι κοπέλες που γυρίζουν video στα οποία δίνουν οι ίδιες συμβουλές ομορφιάς, πληρώνονται και μάλιστα αδρά για να πρωωθούν συγκεκριμένα προϊόντα.

Σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του Αμερικανικού Cosmopolitan, οι vloggers πλέον αποτελούν μία σημαντική δύναμη, έχοντας καταφέρει, μόνες τους, χάρη στο ταλέντο τους και την τσαχπινιά τους, να αποκτήσουν εκατομμύρια followers και να γίνουν διάσημες online.

Η Michelle Phan που θεωρείται Νο1 στο beauty vlogging βγάζει, σύμφωνα με το άρθρο, μέχρι και 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ενώ η 26χρονη Dulce Tejada, που δεν ήθελε να αποκαλύψει το ετήσιό της εισόδημα, δηλώνει "ας πoύμε πως ζω αρκετά άνετα και πως μου περισσεύουν για να βοηθάω σημαντικά και την οικογένειά μου".
.

Οι beatury vloggers δεν είναι "κορίτσια με πολύ ελεύθερο χρόνο". Ασχολούνται αποκλειστικά με αυτό, είναι επαγγελματίες, έχουν προσωπικό μάνατζερ και η βιομηχανία του styling τις λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν.
Για κάθε προϊόν που παρουσιάζει στο κανάλι της στο YouTube, μία beauty vlogger μπορεί να πληρωθεί μέχρι και 10-15 χιλιάδες.
"Αν μία vlogger μιλήσει με τα καλύτερα για ένα προϊόν, όχι μόνο θα δεις τις πωλήσεις να ανεβαίνουν, αλλά και τα σχόλια που θα προκύψουν κάτω από το video θα είναι το καλύτερο feedback που θα μπορούσες να έχεις από τους ίδιους τους καταναλωτές."


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: