Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 3-0



Ο Αστέρας Τρίπολης με μία επιβλητική εμφάνιση επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού, χωρίς να του αφήσει κάποιο περιθώριο να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι διαφορετικό από αυτό το ματς, στο 100ό εντός έδρας ματς του στην Super League!


Μόλις στα 49 δευτερόλεπτα, ο Ντε Μπλάσις άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο ηγέτης της φετινής ομάδας της Τρίπολης και άξιος διάδοχος του Ράγιος!

Στο 22΄, ο Παναιτωλικός πήγε να απαντήσει, αλλά ο Καλί είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Ερνάντεζ!

Αφού δεν ισοφάρισαν οι Αγρινιώτες, οι Τριπολιτσιώτες πήραν προβάδισμα δύο γκολ!

Στο 25΄ο Ζησόπουλος πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Αστέρα και έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τον Αστέρα να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και τον Παναιτωλικό να προσπαθεί χωρίς επιτυχία να μπει ξανά στο ματς.

Στο 55΄ ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι για τους γηπεδούχους, με τον Ουσέρο να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, αλλά ο Μπρακάλι έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα.

Αυτό αντί να αφυπνίσει τους φιλοξενούμενους, έκανε καλό στους παίκτες του Βεργέτη, οι οποίοι έχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Καράσκο στο 60΄έκανε το 3-0!

Ο Θεοδωρίδης στο 82΄ προσπάθησε να κάνει ότι και στην Ξάνθη και να βάλει γκολ με σουτ από πολύ μακριά, αλλά η παρέμβαση του Ερνάντεζ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι!

Το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και όσοι πήγαν στην κρύα Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το ματς, αποζημιώθηκαν από το θέαμα, καθώς είχαμε τρία γκολ, δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι!

Όχι και λίγα…

Οι Αρκάδες με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 21 βαθμούς και παραμένουν στα… ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε στους 17.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (65’ Σέτι), Μπαράλες (73’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (38’ Ναβάρο), Καράσκο

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς (57’ Μπόγιοβιτς), Καλί, Κούσας, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (69’ Μουμίν), Μπακάκης, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπελόν (33’ Ιωάννου)


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Νοε 2013
 Πηγή




  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: