Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Απόλλωνας Σμύρνης - Παναθηναϊκός 1-1



Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε 1-1 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague.


Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, καθώς οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι στο α’ μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο β’.

Το γκολ από πλευράς Παναθηναϊκού πέτυχε ο Μπεργκ στο 6’, ενώ τον βαθμό της ισοπαλίας χάρισε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Παντελιάδης στο 47’.

Ο αγώνας…

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε «φουριόζος» τον αγώνα, δείχνοντας αποφασισμένος να πετύχει το γρήγορο γκολ, που θα ανοίξει το… δρόμο για τη νίκη. Μόλις στο 3’ ο Πράνιτς, απείλησε την εστία του Απόλλωνα, όταν επιχείρησε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Τζόρβα να διώχνει με γροθιές!

Τρία λεπτά αργότερα, οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στον σκορ, όταν ο Καρέλης μετά από κούρσα από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπεργκ με πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Τζόρβα. Στο 39’ ο Παναθηναϊκός είχε καλή στιγμή για να διπλασιάσει τα τέρματα του στον αγώνα.

Ο Μέντεζ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, άνοιξε στα αριστερά στον Μπεργκ και αυτός με την σειρά του πάσαρε σωστά, στο σημείο του πέναλτι στον Αμπεΐντ, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Τζόρβα. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους, με τον Απόλλωνα να μην έχει απειλήσει σ’ αυτό το διάστημα την εστία των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο Απόλλων Σμύρνης μπήκε «μεταμορφωμένος» αγωνιστικά και ευτύχισε με το… καλημέρα, να φέρει το ματς στα… ίσα. Συγκεκριμένα, μόλις στο 47’ ο Κανακούδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κοτσόλης έκανε άστοχη έξοδο και ο Παντελιάδης με κεφαλιά από δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-1 στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα.

Στο 76’ ο Απόλλων έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν ο Αργυρόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και ο Τσοκάνης έκανε την δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κοτσόλης έδιωξε σωτήρια για τον Παναθηναϊκό.

Δεκατρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να φανεί επικίνδύνος για την αντίπαλη εστία. Ο Κλωναρίδης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Μπεργκ κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε την παράλληλη κίνηση για να ελευθερωθεί, αλλά την ώρα που πήγε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, ο Τσιλιγκίρης του πήρε τη... μπουκιά μέσα από το στόμα. Έτσι, το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Καμαρά (16' Τσοκάνης), Κόρμπος, Μίνγκας (86' Τσιλιγκίρης), Διαμαντής (46' Παντελιάδης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (73' Κλωναρίδης), Μέντες, Αμπεντ (63' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Νοε 2013
 Πηγή


  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: