Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-1



Ο Πλατανιάς υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στα Περιβόλια, σε ένα ματς που αναζήτησε τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν την… χάρισαν τελικά.


Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 26’ με κεφαλιά του Τόρες, που έστειλε στα δίχτυα του αντιπάλου την μπάλα.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ατρόμητος αντέδρασε μετά από δέκα λεπτά και ισοφάρισε με γκολ του Παπαδόπουλου.

Αυτά ήταν τα μοναδικά τέρματα που σημειώθηκαν στα Χανιά με το 1-1 να παραμένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης και των τριών λεπτών που μέτρησαν για καθυστερήσεις.

Ο αγώνας:

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν και οι δύο ομάδες δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο, το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε χωρίς να γίνουν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι κι ένα λεπτό αργότερα με ωραία κεφαλιά του Τόρες πήραν το προβάδισμα (1-0).

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, παρά το προβάδισμα δεν κλείστηκε όπως ούτε και οι φιλοξενούμενοι που έψαχναν την ισοφάριση.

Το 1-1 δεν άργησε να έρθει αφού ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική προβολή στο 37’ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο, που λίγο πριν το τέλους του ημιχρόνου είδε τον Γιαννούλη να αποβάλλεται (δικαίως) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη, ο Πλατανιάς έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την αντίπαλοι εστία και το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Στυλιάρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Ν. Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (60’ Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78’ Μπεριάν), Μοράλ (86’ Μπεριάν)

Ατρόμητος (Γ. Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11’ Γεωργίου), Ουμπίντες (88’ Καραμάνος), Μπρίτο (73’ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Νοε 2013
 Πηγή




  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: