Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Καλλονή - Πλατανιάς 1-0


Η Καλλονή υποδέχτηκε τον Πλατανιά Χανίων για το μεταξύ τους ματς, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Superleague και η... παράδοση μίλησε! Τo 2011-2012 οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν στην κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ, με την Καλλονή να έχει μία νικη με 1-0 και ισοπαλία 0-0 στο άλλο παιχνίδι.
Και σήμερα(24/11) οι γηπεδούχοι απέσπασαν το θετικό αποτέλεσμα με σκορ ξανά 1-0, διευρύνοντας το σερί νικών τους στα τρία παιχνίδια. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Καζάκης, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του γκολ μετά από 38 ματς στη Superleague και έγινε ο 8ος παίκτης που σκοράρει φέτος.

 Από την άλλη, οι Κρητικοί, παρόλο που προσπάθησαν για την ισοφάριση, ηττήθηκαν, αλλά διατηρούν μια μίνι διαφορά... ασφάλειάς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 Ο αγώνας: Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν να έχουν τον έλεγχο, κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι οδηγίες του Αναστόπουλου, όμως, για πίεση ψηλά έφεραν... καρπούς, αφού όσο περνούσε η ώρα ο Πλατανιάς ανέβαζε στροφές, έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες και στα μισά του πρώτου μέρους λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα, όμως ο Χογκ είπε όχι στον Τόρες.

 Η κατοχή ναι μεν ήταν οριακά υπέρ της Καλλονής, όμως οι Κρητικοί έδειχναν πιο επικίνδυνοι. Οι νησιώτες όμως δεν είχαν σκοπό να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο. Και φρόντισαν να στείλουν το μήνυμά τους, όταν λίγα λεπτά πριν το φινάλε των πρώτων 45 λεπτών, ο Καζάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη, έχασαν ξανά ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 54’ ο Καζάκης αρχικά σημάδεψε το δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Μανούσος δεν κατάφερε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Καζάκης, είχε βάλει σκοπό να σκοράρει κι επωφελήθηκε την μπαλιά του Μαρσέλο, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0στο 66’.

 Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Μαντζούρακης κάλυψε πλήρως την ομάδα του, δεν επέτρεψε στον Πλατανιά να επιστρέψει, με τους Κρητικούς βέβαια να χάνουν στην τελευταία φάση του αγώνα μεγάλη ευκαιρία με τον Μοράλ!

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: Καλλονή (Ματζουράκης): Χογκ, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Μανούσος (85' Γάλας), Λεοζίνιο (77' Σιλιγαρδάκης), Γκαρσία, Καζάκης (80' Περόνε) Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Ραφαέλ, Τετέ (63' Σιώπης), Αγκιλέρα, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης (77' Μπεριάν), Κάταϊ (68' Μοράλ), Τόρες



Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Νοε 2013
 Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: