Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες


Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων - Η θερμοκρασία θα σημειώσει
σημαντική πτώση
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά.


Συγκεκριμένα, για αύριο Τετάρτη προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αρχικά στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σταδιακά μέχρι το βράδυ στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου.

Μεθαύριο, Πέμπτη, έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι. Πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν αρχικά στα δυτικά και βόρεια και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χώρα.

Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Ημερομηνία δημοσίευσης :

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: