Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Η πρεμιέρα της Ελισάβετ στο θέατρο Αθηνών


elisavet

Μια γυναίκα, γύρω στα 50. Η Γωγώ. Μια καθημερινή γυναίκα, που ποτέ δεν είχε μεγάλες προσδοκίες για τη ζωή και βολεύτηκε στην μετριότητα θεωρώντας πως τίποτε περισσότερο δεν της άξιζε. Ένας άντρας, ένας γάμος, ένα παιδί, ένας χωρισμός, μια πεθερά, ένα ατύχημα. Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο που κάνει τη Γωγώ στον χρόνο που βρίσκεται εγκλωβισμένη και μόνη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της, να δει όλη της τη ζωή.
Να ακούσει ίσως για πρώτη φορά όσα νιώθει, να γνωρίσει όσα είναι. Να συνειδητοποιήσει πως ποτέ δεν αγάπησε τον ίδιο της τον εαυτό και ν΄αποφασίσει μετά από την ενδοσκόπηση της, πως μόλις βγει από τα συντρίμμια θα προσπαθήσει να δει και ν΄αγαπήσει τη Γωγώ. Ένας συγκλονιστικός μονόλογος από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη σκηνή στο ρόλο της Γωγώς, σε κείμενο της Ελένης Γκασούκα, που σε γεμίζει συναισθήματα. Γελάς, συγκινείσαι, κλαις, κλαις από τα γέλια και περνάς μια υπέροχη βραδιά έχοντας δει μια παράσταση στο θέατρο Αθηνών που μπορεί κι εσένα να σε κάνει να δεις την ίδια σου τη ζωή…αλλιώς. Η παράσταση παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη το βράδυ και την Τετάρτη το απόγευμα.

IMG_20131022_101615

IMG_20131022_101615Χθες έγινε η επίσημη πρεμιέρα. Αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι ήταν κοντά στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για να την χειροκροτήσουν, σε αυτό το τόσο δύσκολο εγχείρημα που τόλμησε. Μιάμιση ώρα στη σκηνή, μόνη να καταθέτει πραγματικά την ψυχή της. Από κάτω η καλή της φίλη Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Θανάσης Αλευράς, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου. “Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γι αυτό που έκανε η Ελισάβετ, ήταν κάτι που το ήθελε πολύ”, μάς είπε η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της παράστασης “Μερικοί το προτιμούν καυτό” στο θέατρο Παλλάς, στο πρώτο μισό του Νοεμβρίου. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κάνει πρεμιέρα λίγες μέρες μετά, με την παράσταση “Αννυ”.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 28 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: