Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Τζένιφερ Άνιστον & Τζάστιν Θερού: Θα ζουν χωριστά



Ο ηθοποιός μετακομίζει στη Νέα Υόρκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η σύντροφός του όμως δεν σκοπεύει να τον ακολουθήσει.


Η Τζένιφερ Άνιστον δεν θέλει να αλλάξει τη ζωή της για χάρη ενός άντρα, σχολιάζουν φίλοι της. Ο Τζάστιν Θερού ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Νέα Υόρκη, ενώ η αγαπημένη του θα παραμείνει στη βίλα της στο Λος Άντζελες.

Η σχέση του ζευγαριού περνάει κρίση εδώ και καιρό. Οι καβγάδες τους είναι έντονοι, ενώ αυτή η κίνηση δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση. «Ο Τζάστιν την πιέζει να πάει μαζί του. Καταλαβαίνει πως, αν μείνουν χωριστά, ο τρόπος ζωής τους θα είναι πλέον διαφορετικός. Ψάχνουν να βρουν ένα τρόπο να μοιράσουν την απόσταση» δηλώνει φίλος του ζευγαριού.
Το σίγουρο είναι πως ο γάμος τους δεν αναμένεται να γίνει και τόσο σύντομα...

Τζένιφερ Άνιστον & Τζάστιν Θερού: Θα ζουν χωριστά


Ημερομηνία δημοσίευσης : 11 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: