Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Υπόθεση μικρής Μαρίας και στο Δουβλίνο


Οι αρχές της Ιρλανδίας απομάκρυναν ένα ξανθό κορίτσι με γαλανά μάτια από την οικογένεια Ρομά με την οποία διέμενε στο Δουβλίνο, καθώς εκφράστηκαν αμφιβολίες για την πραγματική καταγωγή του αφού δεν έχει καμία ομοιότητα με τους γονείς του, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.


Η υπόθεση αυτή θυμίζει έντονα την ιστορία της μικρής Μαρίας, του κοριτσιού που εντοπίστηκε τυχαία να ζει με μια οικογένεια Ρομά στα Φάρσαλα.

Η ιρλανδική αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αποδείξεις ότι το 7χρονο κορίτσι έχει απαχθεί.

Παρ' όλ' αυτά, την ανέλαβαν οι υπηρεσίες υγείας αφού οι φερόμενοι ως γονείς της, που επιμένουν ότι το παιδί είναι δικό τους, δεν ήταν σε θέση να αποδείξουν την ταυτότητά της.

Το διαβατήριο που παρουσίασαν ήταν πολύ παλιό ενώ ένα πιστοποιητικό γέννησης κρίθηκε "ανεπαρκές" από τις αρχές.

Το παιδί είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την περίπτωση αυτή από έναν πολίτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια εξέταση DNA για να διαπιστωθεί εάν όντως η 7χρονη είναι παιδί των Ρομά με τους οποίους ζούσε.


Ημερομηνία δημοσίευσης :24 Οκτ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: