Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Αποκαλυπτική και σέξι! Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πετάξε τα ρούχα της


Αποκαλυπτική και σέξι! Η Αντέλ Εξαρχόπουλος πετάξε τα ρούχα της

Η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα ηθοποιός στην πρώτη ημίγυμνη φωτογράφισή της στο περιοδικό GQ.


Ήταν τον περασμένο Μάιο, όταν "Η ζωή της Αντέλ" κέρδισε το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών και το όνομα της Αντέλ Εξαρχόπουλος έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Αφορμή στάθηκαν οι λεσβιακές ερωτικές της σκηνές με τη συμπρωταγωνίστριά της Λέα Σεϊντού, που σκανδάλισαν κοινό και κριτικούς.

Μάλιστα, η 19χρονη μήνες μετά τη βράβευση του φιλμ αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης Αμπντελατίφ Κεσίς δεν τις σεβάστηκε καθόλου και τις ανάγκαζε σε πολύωρα γυρίσματα να ερωτοτροπούν και να κάνουν πράξη τις απαιτήσεις του.

Αυτά όμως πλέον, λίγη σημασία έχουν, όπως έχει δηλώσει άλλωστε και η ίδια η ελληνικής καταγωγής Γαλλίδα ηθοποιός.

Γι’ αυτό και η Αντέλ είπε να πετάξει τα ρούχα της και να κάνει την πρώτη ημίγυμνη φωτογράφισή της στο περιοδικό GQ.

Απολαύστε την!



Ημερομηνία δημοσίευσης : 24 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: