Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Η Τζουλιάν Μουρ δεν είναι και πολύ σινεφίλ



H Τζουλιάν Μουρ δε βλέπει τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σε συνέντευξή της οι τέσσερις φορές υποψήφια για όσκαρ ηθοποιός που φέτος, εκτός από την υπερσυντηρητική μητέρα της «Carrie» - Κλόε Μόρετζ, στο ομότιτλο ριμέικ, έχει ενταχθεί στα γυρίσματα των επόμενων «Αγώνων Πείνας» (Mockingjay 1 & 2), ενώ στο post-production βρίσκονται δύο ακόμα ταινίες της – η περιπέτεια φαντασίας «The Seventh Son», όπου ξανασυνεργάζεται με τον Τζεφ Μπρίτζες και το φιλόδοξο «Maps to the Stars» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ με τον Πάτινσον. Κάπου ανάμεσα στα πολλά που καταπιάνεται μπαίνει και στο αεροπλάνο του Ζομ Κολέ Σερά για μια «Νοn –Stop» περιπέτεια από αυτές που δε χάνει ο Λίαμ Νίσον.


Η αιτία πάντως που η 52χρονη ηθοποιός δε βλέπει τις ταινίες της δεν είναι η έλλειψη χρόνου. «Δε βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες, αλήθεια» λέει στο Collider. «Μπορεί να δω την ταινία μια φορά, αν πρέπει να το κάνω, αλλά μετά ποτέ ξανά. Μου αρέσει να βρίσκομαι μέσα στην ταινία πολύ περισσότερο από το να βλέπω ταινίες. Θέλω να αισθάνομαι ότι είμαι μέρος της ιστορίας, κομμάτι της αφήγησης – αυτό μου προξενεί μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Είναι σα να διαβάζεις ένα βιβλίο και να βρίσκεσαι μέσα του. Ενώ όταν βλέπω την εικόνα,όταν βλέπω μια ταινία, ιδιαίτερα εκείνες που πρωταγωνιστώ, η εμπειρία είναι εντελώς διαφορετική. Δεν αισθάνομαι να με συνδέει κάτι με το υλικό και με την ιστορία που βλέπω».

Η Μουρ, που απέκτησε πρόσφατα το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δοξας, μίλησε και για τις αντιδράσεις της οικογένειάς της όταν η ίδια επεξεργαζόταν την πρόταση να συμμετάσχει στο ριμέικ της «Carrie», μια ιστορία τρόμου βασισμένη στο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.

«Τα παιδιά μου δεν έχουν πρόβλημα κι όλοι είναι πάντα θετικοί. Αλλά έδωσα στο γιο μου να διαβάσει το βιβλίο – λατρεύω τον Στίβεν Κινγκ και του είπα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να έλθει σε επαφή με την ιστορία. Κι εγώ βρήκα πολύ ενδιαφέρον να συμμετάσχω σε κάτι τόσο εμβληματικό, παίζοντας ένα πολύ χαρακτηριστικό ρόλο». Από ό,τι καταλάβαμε πάντως, δε σκοπεύει να δει το αποτέλεσμα.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 20 Οκτ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: