Μια πρόσκληση για τσάι από την κα Isobel Crawley σημαίνει πως τουλάχιστον δύο από τους καλεσμένους θα ταραχτούν. Τουλάχιστον συνοδεύει το τσάι της με τα περίφημα σάντουιτς σολωμού, που ακόμα και η Έθελ κατάφερε να φτιάξει.
Για 36 σάντουιτς:
500 γρ. βούτυρο
750 γρ. σολωμό καπνιστό, σε λεπτές φέτες
1 1/2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο chive
1 1/2κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθος
1 κουτ. γλ, ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κουτ. γλ. χυμός λεμόνι
1 κουτ. γλ. αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
18 φέτες ψωμί του τόστ
1. Ανακατεύουμε καλά, χωρίς να τα χτυπήσουμε, το βούτυρο, τα chive, τον άνηθο, το σκόρδο, το χυμό λεμόνι, το αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε το μείγμα στις φέτες ψωμιού. Απλώνουμε στις μισές φέτες ψωμί, το σωλομό, σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
2. Τοποθετούμε τα σάντουιτς σε ταψί και σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη. Βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το βούτυρο να παγώσει, περίπου 35 λεπτά.
3. Μεταφέρουμε τα σάντουιτς σε δίσκο κοπής. Κόβουμε τις κόρες και μετά κάθε σάντουιτς στα τέσσερα, διαγώνια. Σερβίρουμε αμέσως, πριν αρχίσει να λυώσει το βούτυρο.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 26 Σεπ 2013
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: