Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησε η δίκη για τα στημένα



Μετά από συνεχής αναβολές, ξεκίνησε (επιτέλους) σήμερα (30/9) η δίκη για τα στημένα ματς. Η εισαγγελέας πρότεινε να διαρκεί η διαδικασία μέχρι τις 6 το απόγευμα, ώστε να συνεχίζετε κανονικά αν υπάρξει κάποιο νέο τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα.


Πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε ήταν ο Γιώργος Ηλιόπουλος (διευθυντής στοιχήματος ΟΠΑΠ), ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Ο ΟΠΑΠ δεν έχει στοιχείο ότι ο Μάκης Ψωμιάδης έχει κερδίσει χρήματα από το στοίχημα, ενώ δεν υπάρχει ούτε το όνομα του Σταύρου Ψωμιάδη να έχει παίξει στοίχημα».

Η εισαγγελέας σε ό,τι αφορά τα λεγόμενα του Γιώργου Ηλιόπουλου είπε: «Ο ΟΠΑΠ δεν βοηθάει καθόλου, αν χρειαστεί θα φέρουμε και αρμόδιο από την UEFA».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνου Ριαβόγλου, είπε πως ο πελάτης του έχει κερδίσει λεφτά μόνο από τα τυχερά παιχνίδια (Τζόκερ, Κίνο και Λόττο).

Από την άλλη, ο δικηγόρος του Θωμά Μητρόπουλου, Νίκος Αντωνιάδης, τόνισε: «Ο Θωμάς Μητρόπουλος θα κάνει αγωγή στην UEFA. Με τη λογική της UEFA ο Μέσι πρέπει να φάει ισόβια που βγαίνει συνεχώς μόνος του με τον τερματοφύλακα λες και οι αντίπαλοι είναι στημένοι».

Αυτοί ήταν μερικοί από τους διαλόγους στην έναρξη της δίκης, όπου μετά από τρεις περίπου ώρες κατάθεσης του Γιώργου Ηλιόπουλου, το δικαστήριο διέκοψε προσωρινά για μισή ώρα.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Σεπ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: