Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Πιστόλι και εικόνες του Χίτλερ στο σπίτι του Παππά



Περίστροφο, φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και γερμανικά κράνη έχουν βρει μέχρι στιγμής τα μέλη της Αντιτρομοκρατικής που κάνουν έρευνα στο σπίτι του Χρήστου Παππά στα Γιάννενα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία διώροφη μεζονέτα αρκετά μεγάλη κοντά στην επιχείρηση που διατηρούσε ο κ. Παππάς και ακόμη δεν έχει διερευνηθεί σε όλη της την έκταση. Πληροφορίες αναφέρουν πως έρευνες γίνονται και σε σπίτι στην Αθήνα για την ανεύρεση οπλισμού.

Ο Χρήστος Παππάς, σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη, ήταν ο υπαρχηγός και εκ των ιδεολογικών ταγών της Χρυσής Αυγής και συνιδρυτής της με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Πριν εκλεγεί βουλευτής ζούσε μόνιμα στα Γιάννενα.

Κατάγεται από τη Λάκκα Σουλίου και είναι γιος αντιστράτηγου και στενού συνεργάτη του δικτάτορα Παπαδόπουλου.

Ίδρυσε τις εκδόσεις «Ηλιοφόρος» στην οδό Κεφαλληνίας, όπου ήταν και η έδρα των γραφείων της Χ.Α. τη δεκαετία του 90. Μεταξύ των βιβλίων που εξέδωσε όπως αναφέρει το Βήμα ήταν η «Βιολογική Θεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού» (μία ανατύπωση από έκδοση του 1930), «Αρχαία Ελλάδα και Εθνικοσοσιαλισμός», ενώ φρόντισε να εκδώσει και το πρώτο βιβλίο του περιβόητου «Περίανδρου», κατά κόσμον Αντώνη Ανδρουτσόπουλου.

Στο περιοδικό «Γαμμάδιον» είχε γράψει για τη σβάστικα: «Είτε τελικώς διεσώθη όπως το 1923, είτε καταπλακώθηκε στη γη στην οποία ανέμισε για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή, πνευματικά συνεχίζει να ανεμίζει και να συγκινεί τις ψυχές εκατομμυρίων πιστών σε ολόκληρο τον κόσμο». Το κείμενό του ήταν διανθισμένο με φωτογραφίες του Χίτλερ «να καθαγιάζει τα λάβαρα SA με την Blutfahme» ή του Γκέρινγκ «να φορά το κράνος των Freikorps με τη σβάστικα».

Όπως «θυμάται» το Βήμα, ο κ. Παππάς αποκαλέσει τον Μανώλη Γλέζο «εσχατόγερο και σταλινοτσολιά», ενώ πρωταγωνίστησε στις επιθέσεις εναντίον των συντελεστών του θεατρικού έργου «Corpus Christi», απελευθερώνοντας μάλιστα έναν συλληφθέντα ταραξία από την κλούβα της Αστυνομίας.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Σεπ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: