Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Λίλι Κόλινς: Αστέρι από κούνια


Γλυκιά Χιονάτη στην ταινία «Mirror-Mirror», με την Τζούλια Ρόμπερτς στον ρόλο της κακιάς μητριάς

Νέα, όμορφη, ταλαντούχα και με διάσημο επώνυμο. Μόλις 24 χρόνων, η Λίλι,κόρη του διάσημου μουσικού Φιλ Κόλινς,έχει ήδη υποδυθεί χαρακτήρες φανταστικούς και παραμυθένιους. Και η ίδια η ζωή της όμως δεν απέχει πολύ από το παραμύθι


Κόρη της Σάντρα Μπούλοκ στις «Σχέσεις στοργής» και «Χιονάτη» στο πλευρό της Τζούλια Ρόμπερτς, φέτος η νεαρή ηθοποιός μεταμορφώνεται σε Κλαίρη Φρέι και κυνηγά δαίμονες στην κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης σειράς βιβλίων φαντασίας «Θανάσιμα εργαλεία: Η πόλη των οστών», εκτοξεύοντας τη φήμη της, η οποία μάλιστα δεν αποτελεί κίνητρο γι’ αυτή, όπως δηλώνει.

Η Λίλι γεννήθηκε στο Σάρεϊ της Αγγλίας το 1989, πατέρας της είναι ο διάσημος μουσικός Φιλ Κόλινς και μητέρα της η Τζιλ Τάβελμαν. Ο δεύτερος γάμος ωστόσο του ντράμερ των Genesis δεν είχε ομαλή εξέλιξη και το ζευγάρι χώρισε -μέσω φαξ, όπως φημολογείται- όταν η Λίλι ήταν 5 χρόνων. Από τότε μετακόμισε με τη μητέρα της στο Λος Αντζελες ενώ επισκεπτόταν τον πατέρα της τα καλοκαίρια και τα Χριστούγεννα. Παρά την ανήσυχη οικογενειακή της ζωή, η ίδια επιμένει ότι δεν έχει καμία πικρία για το παρελθόν. «Μεγάλωσα ανάμεσα σε διαφορετικές χώρες και αυτό ήταν διασκεδαστικό. Θυμάμαι τα καλοκαίρια να κάνω σκι με τον πατέρα μου σε λίμνες και να περνάμε τα Χριστούγεννα στο Σάσεξ, το καλύτερο μέρος για γιορτές, με κρύο και αέρα», ανακαλεί και δηλώνει συνδεδεμένη με τη γενέτειρά της: «Αγαπώ το αγγλικό φαγητό και το τσάι. Ακόμα νιώθω πολύ Ευρωπαία». Λόγω του πατέρα της, από τα παιδικά της χρόνια βρέθηκε περιτριγυρισμένη από σταρ και καλλιτέχνες. «Μου διηγούνται ιστορίες που δεν θυμάμαι.

Ερχονται άνθρωποι, όπως ο Ελτον Τζον, και μου λένε ότι με κρατούσαν όταν ήμουν μωρό στις περιοδείες του πατέρα μου», αφηγείται η ίδια. Φυσικά το δημιουργικό αυτό περιβάλλον τής άφησε τη σφραγίδα του καθώς και ο ίδιος ο Φιλ Κόλινς, προτού γίνει γνωστός ως μουσικός, είχε κάνει ταινίες. Η Λίλι εμφανίστηκε πρώτη φορά στην τηλεόραση όταν ήταν δύο χρόνων σε ένα αγγλικό σόου και η αδυναμία της στην υποκριτική ξεκινά από πολύ παλιά: «Πάντα μου άρεσε να διηγούμαι με κάποιον τρόπο ιστορίες. Μικρή μεταμφιεζόμουν και διάβαζα παραμύθια κάνοντας όλες τις φωνές. Η υποκριτική ήταν πάντα ένα όνειρό μου αλλά ήθελα να σπουδάσω και να επιδιώξω αυτή την καριέρα όταν θα ήμουν έτοιμη». Μετά το σχολείο η Λίλι Κόλινς σπούδασε Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια και δούλεψε ως δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια στο κόκκινο χαλί. Στις πρώτες της συνεντεύξεις χαρακτηριστικά έλεγε: «Μου είναι πολύ παράξενο να μου κάνουν ερωτήσεις. Είχα συνηθίσει να είμαι από την άλλη πλευρά του τραπεζιού και να ρωτάω εγώ».


Το 2009 η νεαρή Λίλι άρχισε να κυνηγά το όνειρό της, συμμετέχοντας σε δύο επεισόδια του τηλεοπτικού «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και πηγαίνοντας σε οντισιόν. Μεσολάβησε ποτέ ο διάσημος πατέρας της; «Ηθελα να τα καταφέρω μόνη μου αντί να έχω κάποιον να παίρνει τηλέφωνα για χάρη μου. Ισως εξαιτίας αυτού να έχασα κιόλας κάποιες ευκαιρίες αλλά μπορεί και να μην ήταν γραφτό. Το όνομα μπορεί να βοηθήσει, αλλά υπάρχει ένα ρητό που μου αρέσει: “Η προσωπικότητα μπορεί να ανοίξει πόρτες αλλά μόνο ο καλός χαρακτήρας μπορεί να τις κρατήσει ανοιχτές’’». Χωρίς να χρησιμοποιήσει κανένα μέσο, η Κόλινς αντιμετώπισε πολλά «όχι». «Εχω κρατήσει στοίβες σεναρίων ταινιών από τις οποίες με απέρριψαν αλλά πιστεύω ότι καθετί συμβαίνει για κάποιον λόγο. Στην αρχή νιώθω συντετριμμένη αλλά το ξεπερνώ και ύστερα από μία εβδομάδα σκέφτομαι: «"Ωραία, τι κάνουμε στη συνέχεια";», εξηγεί. Τo 2009 συμμετείχε στη δραματική ταινία «Σχέσεις στοργής» και η κινηματογραφική της καριέρα ξεκίνησε με το δεξί. Αν και έχασε τον ρόλο της Χιονάτης από τη -φίλη της- Κρίστεν Στιούαρτ στο «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός», το 2012 υποδύθηκε την ωραιότερη του βασιλείου στο «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου». Πράγματι ίσως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. H επόμενη ταινία της «Abduction» μπορεί να πάτωσε στις κριτικές αλλά πήρε πολλά αστέρια από τη Λίλι αφού εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε τον πρώην λυκάνθρωπο του «Twilight», Τέιλορ Λότνερ. H σχέση κράτησε αρκετά ώστε ο πατέρας της να γνωρίσει και να εγκρίνει το αγόρι της, ωστόσο το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν από την πρεμιέρα της ταινίας τον Σεπτέμβριο του 2011 με πρωτοβουλία, όπως φημολογείται, του Λότνερ. Ωστόσο η ηθοποιός μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρώην αγαπημένο της: «Είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και ένας αληθινός τζέντλεμαν», ενώ περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα δηλώνει: «Θέλω να είμαι με κάποιον με τον οποίο να μπορώ να γελάω και να κάνω ανοησίες αλλά ταυτόχρονα να συζητώ σοβαρά». Εκτοτε πρίγκιπάς της υπήρξε ο επίσης συνάδελφός της, Ζακ Εφρον, μέχρι που οι δύο ηθοποιοί άλλαξαν το στάτους τους στο Facebook δηλώνοντας τον χωρισμό τους, ωστόσο κακές γλώσσες έσπευσαν να τονίσουν ότι δεν επρόκειτο ποτέ για μια σοβαρή σχέση.


Η Λίλι επιδεικνύει αδυναμία στους ηθοποιούς καθώς η τελευταία της σχέση υπήρξε με τον συμπρωταγωνιστή της Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ, γνωστό μας από τον «Χάρι Πότερ» στο αναμενόμενο blockbuster «Θανάσιμα εργαλεία: Η πόλη των οστών». Τo ζευγάρι έχει δηλώσει πως από την πρώτη του γνωριμία στο κάστινγκ της ταινίας ένιωσε σαν να γνωρίζεται χρόνια, ενώ μετά τον χωρισμό οι δύο ηθοποιοί παραμένουν φίλοι και συνεχίζουν την προώθηση της ταινίας τους. Μάλλον το τατουάζ «αγάπη, πάντα, για πάντα» που έχει η Κόλινς στην πλάτη της δεν έχει γίνει πραγματικότητα ακόμα. Για τη δημιουργία της πρόσφατης ταινίας της η Κόλινς μιλά με ενθουσιασμό: «Χρειάστηκε να κάνω προπονήσεις για ενδυνάμωση και ισορροπία τρεις μήνες πριν ξεκινήσουμε. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ξυπνούσαμε κάθε μέρα στις 5 το πρωί να πάμε στο γυμναστήριο γιατί, παρ’ όλο που υπήρχαν κασκαντέρ, όλοι θέλαμε να κάνουμε μόνοι μας όσο περισσότερα πράγματα μπορούσαμε. Ηταν μια μοναδική εμπειρία. Μακάρι να γυριστεί η συνέχεια του βιβλίου και να ξανακυνηγήσω δαίμονες»


Η Λίλι επιδεικνύει αδυναμία στους ηθοποιούς, και δη όταν καβαλάνε μαζί μηχανή! Πάνω, με τον πρώην λυκάνθρωπο του «Twilight» Τέιλορ Λότνερ, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Abduction». Η ταινία πάτωσε εισπρακτικά και το ζευγάρι χώρισε λίγο πριν από την πρεμιέρα. Κάτω, ο νέος έρωτας ακούει στο όνομα Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ, γνωστός μας από τον «Χάρι Πότερ», με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στο αναμενόμενο blockbuster «Θανάσιμα εργαλεία: η πόλη των οστών». Εληξε άδοξα κι αυτός…

Η τωρινή σχέση με τον πατέρα της προκύπτει ως θέμα σε κάθε της συνέντευξη αλλά η ίδια σταθερά αρνείται να δώσει τροφή σε αρνητικά σχόλια για την ανεπαρκή παρουσία του ενώ μεγάλωνε, σχολιάζοντας λακωνικά: «Ξέρω ποια είναι η αλήθεια και πόσο πολύ αγαπώ την οικογένειά μου και αυτό μόνο έχει σημασία». Η Λίλι εξηγεί πως πλέον δεν νιώθει καμία πίεση όντας κόρη του Φιλ Κόλινς ενώ ο πατέρας της δηλώνει περήφανος που είναι πια γνωστός ως «ο πατέρας της Λίλι Κόλινς». Αν και καλλίφωνη, η κόρη δεν θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα αλλά θα παραμείνει στην υποκριτική, ενώ δηλώνει πως το αγαπημένο τραγούδι του μπαμπά της είναι το λιγότερο γνωστό «You ’ll be in my heart» που της είχε γράψει για νανούρισμα.








Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Αυγ 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: