Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

"Αστείο στην Ελλάδα να μιλάμε για glam και για σταρ, γιατί δεν υπάρχουν"


Η Τζένη Θεωνά είναι νέα, ωραία, ταλαντούχα, όμως εκείνη έχει γυρίσει την πλάτη στο lifestyle.
Σε συνέντευξη της στο "TVΈθνος" μιλά για τη δημοσιότητα και για τους δήθεν celebrities.


- Από τη λάμψη του χώρου δεν θαμπώθηκες ποτέ; Δημοσιότητα, εξώφυλλα, εκπομπές...

"Σου τ' ορκίζομαι, ποτέ! Άλλωστε, η δουλειά μας δεν είναι καθόλου... glam. Κρύβει μέσα της τόση προσπάθεια, τόση κούραση, τόσο αντίξοες συνθήκες μέχρι να βγει στον κόσμο, που δεν έχεις από τι να θαμπωθείς. Είναι αστείο στην Ελλάδα να μιλάμε είτε για glam είτε για σταρ, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν!"

- Πολλά είναι τα νέα παιδιά που όταν γίνονται αναγνωρίσιμα πιστεύουν πως έχουν κατακτήσει τουλάχιστον την... κορυφή του Έβερεστ!

"Οποιοσδήποτε πλέον μπορεί να νιώσει και να γίνει αναγνωρίσιμος χάρη στα social media. Μια χαρά ο καθένας μέσω Facebook ή Twitter μπορεί να χτίσει μια παρέα και να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό."

- Είσαι νέα, ωραία, ταλαντούχα, τα περιοδικά lifestyle θα... σέρνονταν στα πόδια σου. Εσύ, όμως, τους έχεις γυρίσει την πλάτη. Κάνεις πολύ συγκεκριμένα και επιλεκτικά πράγματα.

"Κάνω τόσα όσα αντέχω και δεν σου κρύβω ότι αν περάσουν τα χρόνια και μπορέσω να πάρω εγώ η ίδια τη διαχείριση της εικόνας μου στα χέρια μου και να κρίνω μόνο εγώ τι με συμφέρει και τι όχι, θα είμαι ακόμα πιο φειδωλή με τα Μέσα. Όταν έχεις κάτι να πεις για τη δουλειά σου, σαφέστατα και η προβολή είναι μέσα στα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Από εκεί και πέρα, όμως, για ποιον λόγο να κρέμεσαι καθημερινά στα περίπτερα; Το θέμα είναι το να καταλήξεις για ποιο πράγμα θέλεις ο κόσμος να ασχολείται μαζί σου. Για τη δουλειά σου ή για τον lifestyle τρόπο ζωής σου; Για το πού σε είδαν να ψωνίζεις ή να κάνεις μπάνιο ή για την καλλιτεχνική πρόταση που τους έκανες;"

- Όντως, η έννοια celebrity όλα αυτά τα χρόνια είχε γίνει επαγγελματική ιδιότητα...

"Μια celebrity, ένας celebrity μπορεί να σταθεί πάνω στη σκηνή; Ένας άνθρωπος που έχει καλλιεργήσει με τόσο κόπο μια τέτοια glam εικόνα, μπορεί στη συνέχεια να αποσυνδεθεί από αυτή και να πείσει τον κόσμο με το έργο του; Προσωπικά νομίζω πως όχι."

- Η εποχή του lifestyle πιστεύεις πως λόγω κρίσης ξεπεράστηκε; Η εποχή του... σταρ πάνω στον οποίον στηνόντουσαν ολόκληρες δουλειές ξεπεράστηκε;

"Καταρχάς πιστεύω πως το lifestyle απομυθοποιήθηκε και έννοια του... σταρ επίσης φαντάζει ντεμοντέ. Τι πάει να πει σταρ; Η Λαμπέτη, που ήταν ένα μαγικό πλάσμα, μια φυσιογνωμία που σε μαγνήτιζε, ήταν σταρ; Άσε που είναι απίστευτα βασανιστικό να μπαίνεις σε αυτό το καλούπι. Είναι απίστευτα σκληρό να υπηρετείς διαρκώς, ασταμάτητα την εικόνα σου και να κάνεις πάντα μόνο ό,τι θέλει ο κόσμος να κάνεις και όχι εσύ. Η μοναδική αληθινή σταρ σε αυτό τον τόπο ήταν η Αλίκη και πιστεύω πως το πλήρωσε το τίμημα πάρα πολύ ακριβά."




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: