Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Φοράει ή δε φοράει εσώρουχα η Ελιζαμπέτα;



Χαμός με την ολόγυμνη φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter η πρώην σύντροφος του Κλούνει


Είναι ολόγυμνη ή μήπως φοράει εσώρουχα; Αυτό το ερώτημα απασχολεί τους χρήστες των τόπων κοινωνικής δικτύωσης που διερωτώνται κατά πόσο η εκρηκτική Ιταλίδα καλλονή, Ελιζαμπέτα Κανάλις, φωτογραφήθηκε γυμνή.

Η υψίστης σημασίας απορία έχει γίνει μείζον θέμα σε Twitter και Instagram, όταν η πρώην σύντροφος του Τζορτζ Κλούνει, ανήρτησε φωτογραφία της στη προσωπική της σελίδα στο Twitter, όπου απεικονίζεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι με ένα ολόκληρο επιτελείο να την παρατηρεί και να την απαθανατίζει σε νωχελικές πόζες.

Από τη λήψη ωστόσο που ανέβασε, δεν είναι ξεκάθαρο αν ύφασμα καλύπτει τα…ευαίσθητα σημεία της, με αποτέλεσμα πάνω από 3.500 χρήστες να έχουν αναπαράγει τη φωτογραφία αναζητώντας την αλήθεια.

Τελικά το μέγα μυστήριο λύθηκε όταν η ίδια η Κανάλις αποκάλυψε ότι επρόκειτο για διαφημιστική καμπάνια ιταλικής εταιρίας εσωρούχων και σε νεότερη φωτογραφία, που στη συνέχεια ανήρτησε, φρόντισε να δείξει ότι φορούσε ένα σετ από τη νέα σειρά lingerie της γνωστής εταιρίας.

Παρά την απογοήτευση, οι φανατικοί θαυμαστές της θα συνεχίσουν να την ακολουθούν στο Twitter, με την ελπίδα στο μέλλον η αγαπημένη τους Ελιζαμπέτα να φωτογραφηθεί με λιγότερα ρούχα, όπως έχει κάνει στο παρελθόν για καμπάνια για την προστασία των ζώων. 







Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: