Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Πώς να διώξετε τη δυσάρεστη μυρωδιά από τα παπούτσια σας!


Πώς να διώξετε τη δυσάρεστη μυρωδιά από τα παπούτσια σας!

Ντρέπεστε να βγάλετε τα παπούτσια σας μπροστά σε κόσμο; Μήπως αποφεύγετε να φορέσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι παπούτσια καθώς δεν αντέχετε ούτε κι εσείς τη δυσάρεστη μυρωδιά τους; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, σας έχουμε καλά νέα δεδομένου ότι θα σας πούμε με ποιους τρόπους θα διώξετε μια και καλή τη δυσάρεστη μυρωδιά!


Ο προφανής τρόπος για να απαλλαγείτε από τη δυσοσμία στα παπούτσια σας είναι να τα πλύνετε πολύ καλά με απορρυπαντικό για τα ρούχα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν στον ήλιο.

Η μαγειρική σόδα επίσης είναι πολύ αποτελεσματική στην απομάκρυνση των δυσάρεστων μυρωδιών από τα παπούτσια σας. Πασπαλίστε με λίγη μαγειρική σόδα το εσωτερικό των παπουτσιών σας και αφήστε τη μέσα όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα τινάξτε τα και φορέστε τα άφοβα!

Σε ένα βαμβάκι ρίξτε οινόπνευμα και σκουπίστε καλά το εσωτερικό των παπουτσιών σας και μετά από δύο, με τρεις ώρες η αποκρουστική μυρωδιά δε θα υπάρχει πια.

Βάλτε το καθένα ξεχωριστά σε μια πλαστική σακούλα και αφήστε τα όλο το βράδυ στην κατάψυξη. Το επόμενο πρωί βγάλτε τα από τη σακούλα και αφήστε τα στον ήλιο να στεγνώσουν.

Tips

Εάν θέλετε τα παπούτσια σας να μυρίζουν τέλεια βάλτε μία φλούδα πορτοκαλιού στο εσωτερικό τους και αφήστε τη μια ολόκληρη ημέρα.

Να αποφεύγετε να φοράτε συνθετικές κάλτσες καθώς τα πόδια σας δεν αναπνέουν ενώ δεν απορροφάται ο ιδρώτας με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται βακτήρια προκαλώντας τις δυσάρεστες οσμές. Να προτιμάτε βαμβακερές κάλτσες.

Να πλένετε τα πόδια σας με αντιβακτηριακό σαπούνι πριν φορέσετε τις κάλτσες και τα παπούτσια σας. Μια καλή λύση επίσης είναι το αντιιδρωτικό σπρέι.

Να αερίζετε πάντα τα παπούτσια σας πριν τα τοποθετήσετε στο κουτί ή τη ντουλάπα σας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: