Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Το πιο δημοφιλές site για το σινεμά έβγαλε Αλβανό τον Πολ Γουόκερ


Καταγάλανο βλέμμα, ξανθά μαλλιά, κορμί που ξυπνά τα πάθη… Ο Πολ Γουόκερ είναι ένας από τους πιο ωραίους σταρ του Χόλιγουντ, που αρκεί ένα του πλάνο για να σκανδαλίσει τη φαντασία του γυναικείου πληθυσμού.




Ο γνωστός ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στις ταινίες της επιτυχημένης κινηματογραφικής σειράς "Fast & Furious" (Μαχητές των Δρόμων).
Εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε για τον Καλιφορνέζο σταρ είναι πως έχει αλβανικές ρίζες. Όπως αναφέρει η πιο δημοφιλής κινηματογραφική ιστοσελίδα, το IMBD, ο Γουόκερ "είναι Αμερικανός ηθοποιός με αλβανική καταγωγή".
Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του 40χρονου, αυτή είναι μία ψευδής πληροφορία…
"Δεν είμαι Αλβανός" δήλωσε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός στην εκπομπή "Movies & Stars" του MTV Greece του Γιώργου Σατσίδη και πρόσθεσε:
"Γνωρίζω, πάντως, ότι στο διαδίκτυο αναγράφεται ότι κατάγομαι από εκεί. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι μισός Γερμανός και μισός Ιρλανδός. Γεννήθηκα βέβαια στην Καλιφόρνια".
Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Έλληνα παρουσιαστή και δημοσιογράφο, ο Γουόκερ ανέφερε πως έχει επισκεφθεί τη χώρα μας κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, το 2004, όταν και απόλαυσε τις διακοπές του σε Μύκονο και Σαντορίνη.
Τέλος, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα. 


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: