Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Στην πρεμιέρα του Πιτ η πρώτη εμφάνιση της Τζολί, μετά τη μαστεκτομή

Στην πρεμιέρα του Πιτ η πρώτη εμφάνιση της Τζολί, μετά τη μαστεκτομή

Έχουν περάσει σχεδόν τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί δημοσιοποίησε μέσω άρθρου της στους New York Times πως υπεβλήθη σε διπλή προληπτική μαστεκτομή, επειδή, όπως ανέφερε, φέρει ένα ελαττωματικό γονίδιο, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο στις ωοθήκες και τους μαστούς
Τώρα, η Χολιγουντιανή σταρ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνισή, μετά την αποκάλυψή της που έκανε το γύρο του διαδικτύου.



Θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του αρραβωνιαστικού της Μπραντ Πιτ, "World War Z" στο Λονδίνο, την Κυριακή 2 Ιουνίου.
Ο Πιτ πρωταγωνιστεί στο φιλμ, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Μαξ Μπρουκς, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή του, ένα μεγάλο ρίσκο τόσο οικονομικό όσο και καλλιτεχνικό για τον ίδιο.
Για το λόγο αυτό, η Τζολί αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό του αγαπημένου της στο κόκκινο χαλί στο Royal Horse Guards Parade και να αποδείξει με τη στάση της πως η ζωή συνεχίζεται και πως έχει αφήσει πίσω της τη δύσκολη περιπέτειά της. 
Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: