Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Η Λόπεζ έχει ταλέντο στο να… εξαγριώνει τους τηλεθεατές!

Η Λόπεζ έχει ταλέντο στο να… εξαγριώνει τους τηλεθεατές!

Η άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση της σταρ στο "Britain's Got Talent" προκάλεσε την οργή του τηλεοπτικού κοινού
Φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ένα μαύρο κορμάκι και δερμάτινες ψηλές μπότες, η Τζένιφερ Λόπεζ ερμήνευσε τη νέα της επιτυχία "Live It Up" και χάρισε ένα φαντασμαγορικό σόου στο τηλεοπτικό κοινό του "Britain's Got Talent" (Βρετανία έχεις ταλέντο).



Οι προκλητικές χορευτικές της φιγούρες και η σέξι αμφίεσή της προκάλεσαν όμως το μένος του κοινού, καθώς πρόκειται για μία οικογενειακή εκπομπή.
Έτσι, μετά το τέλος της εμφάνισής της, οι τηλεθεατές επιφύλαξαν μία δυσάρεστη έκπληξη στην 43χρονη σταρ… Κατέκλυσαν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter με μηνύματα, που η αλήθεια είναι πως δεν την κολάκευαν καθόλου!
"Ρίξε κάτι πάνω σου", «Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στη Jlo πως το "Britain's Got Talent" είναι ένα οικογενειακό σόου», «Ξέρει πως μας έδειχνε συνέχεια τα οπίσθιά της;", "Θα ντρεπόμουν αν ήμουν συγγενής της Λόπεζ και την έβλεπα να εμφανίζεται έτσι σε μία εκπομπή που την παρακολουθούν παιδιά"… Είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες tweets που έπεσαν βροχή στη σελίδα της διάσημης τραγουδίστριας. 
Δείτε το βίντεο με την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ, που εξαγρίωσε τους Βρετανούς:



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: