Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Kids' Choice Awards 2013: Η φρεσκοχωρισμένη Katy Perry και ο αγέραστος Johnny Depp



Η Katy Perry και η Selena Gomez αν και φρεσκοχωρισμένες δεν σταμάτησαν να γελούν. Η Kristen Stewart έδειξε ότι πλέον μπορεί να χαμογελά και πάλι και ο Johnny Depp ψηφίστηκε στα 49 του ο αγαπημένος ηθοποιός των παιδιών. Μα τι Nickelodeon.


Αυτά δεν ήταν βραβεία ήταν η γιορτή της Girl Power, που λένε και στο χωριό μας. Τα Kids' Choice Awards 2013 τα είχαν όλα, αλλά κυρίως είχαν τις φρεσκοχωρισμένες Selena Gomez και Katy Perry. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Selena, που σαν μικρή ήταν η πριγκίπισσα της Disney αλλά τώρα που μεγάλωσε έδειξε την άγρια πλευρά της στην ταινία "Spring Breakers",  επέστρεψε για λίγο στα γνώριμα εδάφη για να παραλάβει φορώντας Oscar de la Renta το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού.
Βεβαίως εκεί ήταν και η Kristen Stewart και έτσι τα δύο κορίτσια βγάλανε και μια και δυο και τρεις και δεκατρείς φωτογραφίες μαζί.

Μιας και η κουβέντα το έφερε στην Kristen, η 22χρονη ατακτούλα που έδωσε μεγάλη λαχτάρα στο παιδί μας τον Robert, φόρεσε το Osman Yousefzada φόρεμά της και τα Louboutin τακούνια της και βραβεύτηκε και εκείνη ως μία ακόμα αγαπημένη ηθοποιός των παιδιών.



Και όπως φάνηκε είχε μεγάλα κέφια, αφού άφησε στο σπίτι την ελαφρώς ξυνισμένη φάτσα της και μοίραζε ασύστολα χαμόγελα. Έσπασε ακόμα πλάκα και με την Sandra Bullock και τον Neil Patrick. Μιλάμε για μεγάλα κέφια.

Μία ακόμα ταλαιπωρημένη ψυχή, η Katy Perry, που μόλις πριν μερικές μέρες χώρισε από τον αγαπημένο της John Mayer έδωσε το καυτό παρόν και φυσικά τις συμβουλές της, καθώς παραλάμβανε το βραβείο της αγαπημένης τραγουδίστριας: "Λατρεύω τα παιδιά. Είναι το πιο κουλ βραβείο που έχω πάρει. Σας αγαπώ. Να πηγαίνετε στο σχολείο και να προσέχετε".


Ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Johnny Depp, ο οποίος σαν να μην έχει περάσει μία μέρα από πάνω του - αν και 49 - παρέλαβε το βραβείο του αγαπημένου ηθοποιού.


Ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους της βραδιάς ήταν η Ke$ha, τα παιδιά του Will Smith, η αδυνατισμένη Khloe Kardashia και η εγκυμονούσα Fergie, η οποία άλλωστε δεν θα μπορούσε να λείπει μιας και ο σύζυγός της, Josh Duhamel ήταν παρουσιαστής της βραδιάς.
Φωτογραφίες: Getty Images



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: