Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Συνελήφθη ακόμη ένας από τους δραπέτες των Τρικάλων



Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των κρατουμένων που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, συνελήφθη ένας ακόμη -συνολικά τρεις- από τους δραπέτες.


Η αιματηρή απόδραση σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων και δύο από τους δραπέτες συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κρηνίτσα Τρικάλων, ενώ το βαν που χρησιμοποίησαν οι δραπέτες βρέθηκε καμένο στη Νίκαια Λάρισας.

Το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθη ένας ακόμη από τους δραπέτες, στα όρια των νομών Τρικάλων - Λάρισας.

Ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των οχτώ (8) υπολοίπων δραπετών που διαφεύγουν της σύλληψης.

Σε βάρος όλων των παραπάνω έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις, κατά περίπτωση, πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της στάσης κρατουμένων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε διακεκριμένη παράνομη οπλοφορία πολεμικού τυφεκίου, χειροβομβίδων, της ηθικής αυτουργίας από κοινού σε παράνομη οπλοχρησία κατά συρροή, της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της κατοχής όπλων στη φυλακή και της ηθικής αυτουργίας σε προμήθεια κινητού τηλεφώνου σε κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: