Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σαν δυο σταγόνες νερό: Όταν οι διάσημοι υποδύονται διάσημους




Make up για πολλά Οσκαρ. Αυτές είναι οι καλύτερες μεταμορφώσεις των σταρ, που κάνουν ακόμα και μία μάνα να μπερδευτεί.


Anthony Hopkins ως Alfred Hitchcock
Ο Anthony όχι απλά πήρε το υπεροπτικό ύφος του Alfred, αλλά και το προγούλι του. Μην σου πούμε ακόμα και το λοβό του αυτιού.
Naomi Watts ως Princess Diana
 
Ο hair stylist, ο make up artist και ο συλίστας έκαναν τόσο καλή δουλειά που η 44χρονη Βρετανοαυστραλή ηθοποιός μοιάζει να έχει αναστήσει την αγαπημένη πριγκίπισσα των Άγγλων. Περίμενε να τη δεις στο “Caught in Flight”.
Lindsay Lohan ως Elizabeth Taylor
 
Το πρώην παιδί θαύμα και νυν κακό κορίτσι του Χόλυγουντ φαίνεται να έχει βουτήξει στη χρυσή εποχή του κινηματογράφου και να έχει μπει στο πετσί του ρόλου ως Elizabeth Taylor. Και μπορεί τα πρώτα σχόλια για το “Liz & Dick” να ήταν απογοητευτικά, παρόλα αυτά η μεταμόρφωση είναι υπέρ-επιτυχημένη.
Meryl Streep ως Margaret Thatcher
 
Είμαστε σίγουροι ότι ακόμα και η ίδια η πρώην Βρετανή Υπουργός όταν είδε τη Meryl Streep να την υποδύεται στο “The Iron Lady”.
Daniel Day Lewis ως Abraham Lincoln
Ο Daniel είναι η μετενσάρκωση του Abraham στην ταινία του Spielberg “Lincoln”. Μπρρρρ.
James Franco ως James Dean
 
Είναι ο James Franco, όχι είναι ο James Dean. Όχι είναι ο James Franco, μα είναι ο James Dean. Τελοσπάντων ο James Franco ως James Dean στην τηλεταινία για τη ζωή του “Επαναστάτη χωρίς αιτία” κέρδισε μία Χρυσή Σφαίρα, μία υποψηφιότητα για Emmy και πολλές θαυμάστριες.
Andre 3000 ως Jimi Hendrix
 
Με άφρο μαλλί και με καθαρόαιμο 60s στυλ, o Andre 3000 από τους Outkast είναι μία πιστή αντιγραφή του Jimi Hendrix. Και όλα αυτά για χάρη της ταινίας για τη ζωή του κιθαρίστα θρύλου “All is By My Side”.
Will Smith ως Muhammad Ali
 
Αν και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενε κανείς να υποδυθεί τον Muhammad Ali, παρόλα αυτά άφησε πολλά στόματα ανοιχτά με την ερμηνεία του στο “Ali” το 2001. Και να πούμε ότι του Will του είχε γίνει πολλές φορές η πρόταση για το συγκεκριμένο ρόλο και τον είχε αρνηθεί, μέχρι που ο ίδιος ο Ali του είπε ότι θα τον πάρει. Ο Muhammad ήθελε πολύ τον Will να τον υποδυθεί και μάλιστα το μόνο σχόλιο που έκανε στον ίδιο τον Smith ήταν πως “δεν είσαι βέβαια αρκετά όμορφος για να παίξεις εμένα”.
Michelle Williams ως Marilyn Monroe
 
Η Michelle Williams στην ταινία “My Week With Marilyn” ζωντάνεψε στη μεγάλη οθόνη την τσαχπινιά, τη θλίψη και την μοναδική ομορφιά της Marilyn. Άξια, άξια.
Robert Downey Jr. ως Charlie Chaplin
 
Πολύ πριν υποδυθεί τον Iron Man και τον Sherlock Holmes, ο Robert φόρεσε το μουστάκι του και το καπελάκι του στραβά και έπαιξε τον Charlie Chaplin το 1992 στην ταινία “Chaplin”. Μάλιστα χάρη σε αυτή του την ερμηνεία, ο Robert πήρε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ.
Denzel Washington ως Malcolm X
 
Χάρη σε αυτόν το ρόλο του στην ταινία του Spike Lee “Malcolm X”, ο Denzel κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ (ήταν την χρονιά που ήταν υποψήφιος και ο Robert Downey Jr. ως Charlie Chaplin).
Joaquin Phoenix ως Johnny Cash
 
Για να μπει στο πετσί του Johnny, o Joaquin έριξε μερικές οκτάβες τη φωνή του και έμαθε να παίζει κιθάρα σαν τον “Κύριο με τα Μαύρα”. Βέβαια – και ναι ήταν αδικία – το Όσκαρ για την ερμηνεία σε αυτή την ταινία δεν το πήρε εκείνος, αλλά η Reese Witherspoon, που υποδύθηκε τη June Carter.
Ben Kingsley ως Gandhi
 
O μισός Ινδός Ben έπαιξε τον Gandhi στην ομώνυμη επική ταινία του Richard Attenborough, το 1982. Η ταινία κέρδισε 8 Όσκαρ μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου και Καλύτερου Ηθοποιού.
Val Kilmer ως Jim Morrison
 
Ακόμα πιστεύουμε οτι ο Val είναι ο δίδυμος αδερφός του Jim, που απλά γεννήθηκε με κάποια χρόνια καθυστέρηση.



Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: