Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Γκρίφιθ: Mου λένε ότι έχω γίνει χάλια

Είναι όντως περίεργη η φάτσα της Μέλανι Γκρίφιθ!

Απαρηγόρητη είναι η διάσημη ηθοποιός που δέχεται απανωτές επιθέσεις σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση.



"Οι περισσότεροι μου λένε ότι είμαι χάλια", αποκαλύπτει η Μέλανι Γκρίφιθ (Melanie Griffith) μιλώντας για τα "σκληρά μηνύματα που δέχεται στον λογαριασμό της στο Twitter".
Η αλήθεια είναι πως το πρόσωπο της 54χρονης ηθοποιού έχει παραμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, παρά το ότι η ίδια δεν έχει ποτέ παραδεχτεί ότι έχει κάνει την παραμικρή αισθητική επέμβαση.

"Δεν ξέρω αν φαίνομαι καλή ή όχι, πάντως γυμνάζομαι πολύ", παραδέχτηκε η Γκρίφιθ μιλώντας στο Us Weekly, συμπληρώνοντας ότι προπονείται με προσωπικό γυμναστή τέσσερις φορές την εβδομάδα ενώ κάνει επιπλέον γιόγκα.
Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο, Αντόνιο Μπαντέρας (Antonio Banderas) η Μέλανι έχει παραδεχτεί ανοιχτά το πρόβλημα που είχε με τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά τονίζοντας ότι"χωρίς τη βοήθεια των παιδιών της δεν θα τα είχε καταφέρει".
Η Μέλανι Γκρίφιθ είναι κόρης της διάσημης ηθοποιού-φετίχ του Άλφρεντ Χίτσκοκ (Alfred Hitchcock), Τίπι Χέντρεν (Tippi Hedren)και μητέρα της 15χρονης Στέλα (Stella) και της 22χρονης Ντακότα (Dakota) –από τον γάμο της με τον Ντον Τζόνσον (Don Johnson).
Η Μέλανι Γκρίφιθ είναι κόρη της Τίπι Χέντρεν, με την οποία ο Άλφρεντ Χίτσοκ απέκτησε μια σχετική εμμονή! Εδώ τον καιρό που πρωταγωνιστούσε στα θρυλικά  Πουλιά .
Η Μέλανι Γκρίφιθ είναι κόρη της Τίπι Χέντρεν, με την οποία ο Άλφρεντ Χίτσοκ απέκτησε μια σχετική εμμονή! Εδώ τον καιρό που πρωταγωνιστούσε στα θρυλικά "Πουλιά".

Δεν πάει να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει...  Η Μέλανι Γκρίφιθ έχει πάντα στο πλευρό της τον Αντόνιο Μπαντέρας και αυτό τη νοιάζει μόνο.






Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: