Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε σκηνές από τα νέα επεισόδια του "Dexter"!

Δείτε σκηνές από τα νέα επεισόδια του "Dexter"!

O άγγελος-εκδικητής Dexter στον νέο κύκλο επεισοδίων της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς έχει να αντιμετωπίσει την πιο σκληρή δοκιμασία της μέχρι τώρα κρυφής ζωής του ως serial killer.

Η αδελφή του, Debra τα ξέρει όλα. Ο ίδιος επιμενει: ""I'm still your brother. Nothing's changed," εκέινη όμως έχει διαφορετική άποψη: "Everything's changed.".Η Deb βρίσκεται πλέον σε μια τραγική θέση, καθώς πρέπει να προσαρμοστεί στο νέο της πόστο στην αστυνομία του Miami και ταυτόχρονα να μην χάσει ούτε στιγμή από τα μάτια της τον... Dexter, ύστερα και από την στιγμή που τον πιάνει επ`αυτοφόρω την ώρα που προετοιμάζεται για μια ακόμα δολοφονία. Θα αναγκαστεί τελικά η Deb να κυνηγήσει τον Dexter ή θα υπάρξει μεταξύ τους μια σιωπηλή "ανακωχή";

Ο Michael C.Hall σε behind-the-scenes video τόνισε πως οι δυο χαρακτήρες δεν μπορούν να διαγράψουν μεμιας ότι συνέβη. Όμως ο ηθοποιός James Remar αποκάλυψε: "Δύσκολα θα σπάσει η συμμαχία μεταξύ τους. Με κάποιο τρόπο θα δοκιμάσουν να ανακουφίσουν τις εντάσεις μεταξύ τους." Δείτε εδώ τις πρώτες σκηνές λίγο πριν από την πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του "Dexter"! (30 Σεπτεμβρίου)




Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: